Noi dezvăluiri controversate la adresa părintelui pedofil Cristian Pomohaci. Se pare că atracția lui către persoane de același sex nu era un secret pentru părinți, care i-au observat orientarea homosexuală încă din adolescență.


Detalii despre viața lor de familie au fost făcute publice la emisiunea Acces Direct de o femeie care susține că ar fi fosta amantă a tatălui preotului, Viorica Pușcaș. Aceasta a povestit totul în amănunt: „Părinții lui știu exact că el e homosexual, n-are rost să se mai ascundă după degete. Povesteam cu taică-su nopți întregi despre copii și este adevărat. Am copilărit împreună în Rebrișoara, în satul lui natal, a mai avut o aventură, știe tot satul, inclusiv mi-a spus tatăl lui”.

Întrebată la ce vârstă a realizat tatăl lui Cristian Pomohaci că este homosexual, Viorica a răspuns: „la vârsta adolescenței, la 16-17 ani. Vorbeau copiii între ei, râdeau copiii între ei, dar adulților le era frică, pentru că aveau copiii la mamă-sa în clasă. Și sora lui știe. De ce credeți că s-a despărțit de nevastă? Tot pentru cauza asta! Cum să spună că lui nu-i plăceau femeile, că-i plăceau bărbații?!”.

În plus, femeia a declarat că Pomohaci s-ar fi căsătorit cu singurul scop de a deveni preot, căci, între timp, el avea relații cu alți bărbați: „În timpul ăla, el mergea la unul mai în etate, care era tot așa. Cei din vecinii lui.. de unde mergea el, eu cred că au văzut. Că de-aici au ieșit toate poveștile. Pentru că dacă nu vedeau, lumea nu discuta. În sate se vorbea că merge după copilul ăla și îl roagă să facă sex cu el”.

Mai mult decât atât, Viorica Pușcaș susține că era minoră când a început relația cu tatăl lui Cristian Pomohaci.

 
Loading...