Părinţii violatori îşi schimbau partenerii de sex

Ultima actualizare:

    Carmen Munteanu  a primit custodia  fetiţei după ce a  divorţat de primul soţ. Adrian Munteanu  o agresa pe micuţă  cel puţin o dată pe zi (Fotografii: Oana Bejenariu)
Carmen Munteanu a primit custodia fetiţei după ce a divorţat de primul soţ. Adrian Munteanu o agresa pe micuţă cel puţin o dată pe zi (Fotografii: Oana Bejenariu)

Părinţii violatori de la Reşiţa, Carmen şi Adrian Munteanu, îşi supuneau fiica la perversiuni sexuale, o violau, după care postau imaginile pe internet, contracost. Surse apropiate anchetatorilor susţin că cei doi agreau perversiunile sexuale pentru că erau swingeri, adică îşi schimbau frecvent partenerii de sex.

Carmen Munteanu (40 de ani) s-a lăsat angrenată în jocurile perverse ale bărbatului său. Cel puţin, asta reiese din declaraţiile femeii, care le-a spus anchetatorilor că propunerile de satisfacere sexuală veneau din partea soţului său, mai tânăr cu 10 ani.

Acum, mama fetei pozează în victimă. Susţine că se temea să nu fie părăsită de Adrian şi, astfel, să-şi rateze şi a doua căsătorie. Prin urmare, în vara anului trecut, după ce bunicul fetei a murit, Carmen Munteanu a preluat-o pe micuţă în grija sa, punându-şi în aplicare planul diabolic, de a evita să fie părăsită.

În loc să o protejeze, însă, i-a permis tatălui său vitreg să o violeze constant, în timp ce ea filma cu sânge rece, cum copilului său îi este distrusă viaţa.

În decurs de câteva luni, până când poliţia a fost sesizată de unchiul fetei, cei doi au adunat o adevărată arhivă video de 360 de fişiere video şi de poze. Asta înseamnă că fetiţa era agresată zilnic, cel puţin o dată.

Cei doi s-au ales cu dosar penal pentru pornografie infantilă prin sisteme informatice, act sexual cu un minor şi rele tratamente aplicate minorului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net