Parlamentarii se porcăiau, el își număra banii!

Ultima actualizare:

    FOTO: adevarul.ro
FOTO: adevarul.ro

În timp ce Mihai Tudose şi liberalii se contrau în Parlament, deputatul PMP Ion Tabugan îşi număra banii. În portmoneu, stăteau aliniate mai multe milioane de lei. Parlamentarul spune că nu are conturi în bănci, deci ține banii în portofel, la fel ca premierul Mihai Tudose.

Premierul Mihai Tudose a fost luni (4 septembrie) în Parlament pentru a da explicaţii despre starea economiei. Însă, că liderii din PNL şi USR i-au provocat pe PSD-iști pe alte teme controversate, scrie adevarul.ro.

În timp ce Opoziția se străduia să demonstreze cât de rău o duc românii, deputatul PMP Ion Tabugan îşi număra banii. Portofelul era plin de hârtii de o sută de lei și de 50 de lei, potrivit imaginilor obținute de adevarul.ro.

Am fost curioși să aflăm cine este acest deputat, puțin cunoscut de opinia publică, și de ce este atât de disperat să afle câți bani mai are până ia leafa. Am aflat că parlamentarul de Caraș-Severin nu are conturi în bancă, exact ca și premierul Mihai Tudose și îi ia leafa ”la sacoșă”.

Potrivit declarației sale de avere, are trei terenuri, dintre care două în Băile Herculane, unde are și o vilă de 350 mp, precum și două mașini.

Deputatul Ion Tabugan trage linie în dreptul bijuteriilor, tabloruilor și conturilor bancare, dar spune că are îmrumuturi de 109.400 de euro, cu termene scadente în 2018 – 2029. Va trebui să le plătescă din salariul de deputat, de 5.500 de lei.

Cine este Ion Tabugan


    Ion Tabugan este deputat PMP de Caraș-Severin
Ion Tabugan este deputat PMP de Caraș-Severin

Are 57 de ani și este inginer silvic din județul Caraș-Severin. A trecut, pe rând, în mai multe partide, începând din 2004. A fost la PNL, UNPR, iar acum este la PMP.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net