Peste 180 de tranzacţii cu carduri Visa eligibile pentru Loteria fiscală

Ultima actualizare:

    Dacă ai plătit cu cardul suma de 320 de lei, în 5 august, ai șanse să câștigi la Loteria Fiscală
Dacă ai plătit cu cardul suma de 320 de lei, în 5 august, ai șanse să câștigi la Loteria Fiscală

Posesorii de carduri Visa au realizat, în 5 august, 183 de tranzacţii cu valori cuprinse între 320 şi 320,99 lei, informează Mediafax. Astfel, bonurile fiscale sunt eligibile pentru a deveni câştigătoare în urma extragerii Loteriei bonurilor de duminică.

A treia extragere lunară a Loteriei bonurilor fiscale, aferentă bonurilor emise în perioada 1-31 august, a fost organizată duminică, pentru cumpărăturile plătite cu cardul, bonuri de masă sau numerar, fiind desemnate câştigătoare bonurile în valoare 320 de lei emise la 5 august.

Pentru a-şi revendica premiile, bonurile fiscale câştigătoare trebuie depuse în original, în 30 de zile de la data extragerii, la orice unitate teritorială a ANAF, împreună cu o copie a actului de identitate şi o cerere scrisă.

După centralizarea cererilor de revendicare a premiilor, dacă numărul acestora este mai mare de 100, va fi organizată cea de a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câștigătoare.

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Misiterului Finantelor Publice, al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) și al C.N. „Loteria Română” (CNLR) pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

Un bon fiscal este considerat câștigător doar dacă îndeplinește cumulativ condițiile prevăzute de lege, având înscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat (de exemplu: logotipul și seria fiscală ale aparatului de marcat electronic fiscal, data și ora emiterii precum și numărul de ordine).

Fiecare unitate teritorială ANAF, la care se depun bonurile fiscale câștigătoare în prima etapă de selecție, va elibera o copie a acestora cu mențiunea „conform cu originalul”, pe care va fi scris numărul unic de înregistrare. Pentru asigurarea transparenței, lista cu numerele unice de înregistrare ale cererilor de revendicare va fi publicată pe site-urile MFP și ANAF.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net