Plan Roșu de Intervenție în Dolj. Un microbuz cu 13 persoane s-a răsturnat: 2 morți și 6 răniți

Ultima actualizare:

    Un microbuz în care se aflau 15 persoane s-a răsturnat, miercuri, 14 august, în localitatea Pieleşti, judeţul DoljFoto: a1.ro
Un microbuz în care se aflau 15 persoane s-a răsturnat, miercuri, 14 august, în localitatea Pieleşti, judeţul DoljFoto: a1.ro

Un microbuz în care se aflau 13 persoane s-a răsturnat, miercuri, 14 august, în localitatea Pieleşti, judeţul Dolj. A fost activat Planul Roşu de Intervenţie, fiind trimise mai multe echipaje la faţa locului. Două persoane au murit pe loc, alte șase au fost duse la spital, iar ceilalți au primit ajutor la fața locului, anunță ISU Dolj.

Potrivit ISU Dolj, un microbuz s-a răsturnat în afara părţii carosabile, în localitatea Pieleşti, scrie news.ro. Două persoane au murit pe loc, alte șase au fost duse la spital, iar ceilalți au primit ajutor la fața locului, anunță ISU Dolj.

”Având în vedere numărul ocupanţilor, la nivelul judeţului a fost activat Planul Roşu de Intervenţie care presupune suplimentarea resurselor medicale la faţa locului. Pentru intervenţia imediată, în zona indicată  au fost trimise o descarcarare, două autospeciale pentru transport victime multiple şi două ambulante ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă”, a transmis ISU Dolj.

În microbuz se aflau 15 persoane, deocamdată misiunea este în dinamică, nu se ştie exact starea acestora, scrie news.ro.

Centrul Infotrafic anunţă că circulţia este îngreunată pe DN 65, în zona accidentului. 

”Pe fondul vitezei excesive, un microbuz a pierdut într-o curbă periculoasă controlul direcţiei de mers şi s-a răsturnat pe carosabil. Circulaţia rutieră se desfăşoară pe un fir, alternativ”, a transmis Infotrafic.

Citește și

Un autocar cu 29 de copii s-a răsturnat, în Brașov! Plan roșu de intervenție

A fost activat Planul Roşu de Intervenţie pentru un accident pe DN 7. 21 de persoane implicate

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net