Un microbuz în care se aflau 13 persoane s-a răsturnat, miercuri, 14 august, în localitatea Pieleşti, judeţul Dolj. A fost activat Planul Roşu de Intervenţie, fiind trimise mai multe echipaje la faţa locului. Două persoane au murit pe loc, alte șase au fost duse la spital, iar ceilalți au primit ajutor la fața locului, anunță ISU Dolj.


Potrivit ISU Dolj, un microbuz s-a răsturnat în afara părţii carosabile, în localitatea Pieleşti, scrie news.ro. Două persoane au murit pe loc, alte șase au fost duse la spital, iar ceilalți au primit ajutor la fața locului, anunță ISU Dolj.

Un microbuz cu 13 persoane s-a răsturnat

”Având în vedere numărul ocupanţilor, la nivelul judeţului a fost activat Planul Roşu de Intervenţie care presupune suplimentarea resurselor medicale la faţa locului. Pentru intervenţia imediată, în zona indicată  au fost trimise o descarcarare, două autospeciale pentru transport victime multiple şi două ambulante ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă”, a transmis ISU Dolj.

În microbuz se aflau 15 persoane, deocamdată misiunea este în dinamică, nu se ştie exact starea acestora, scrie news.ro.

Centrul Infotrafic anunţă că circulţia este îngreunată pe DN 65, în zona accidentului. 

”Pe fondul vitezei excesive, un microbuz a pierdut într-o curbă periculoasă controlul direcţiei de mers şi s-a răsturnat pe carosabil. Circulaţia rutieră se desfăşoară pe un fir, alternativ”, a transmis Infotrafic.

Citește și

Un autocar cu 29 de copii s-a răsturnat, în Brașov! Plan roșu de intervenție

A fost activat Planul Roşu de Intervenţie pentru un accident pe DN 7. 21 de persoane implicate

Loading...