Persoanele de peste 65 de ani trebuie să stea în case şi să iasă doar pentru cumpărături, medic, urgenţe. Mulţi politicieni cu vârsta de peste 65 de ani. Lor cine le face cumpărăturile?


Traian Băsescu, Ecaterina Andronescu, Petre Daea, Călin Popescu Tăriceanu, au peste 65 de ani. Erau văzuţi deseori la piaţă ori  în supermarket, la cumpărături. După ordonanța militară 3, care înăsprește restricțiile de circulație, vor fi nevoiţi să meargă la cumpărături între orele 11 şi 13.

Ecaterina Andronescu cumpără doar strictul necesar

Ecaterina Andronescu, va împlini pe 7 aprilie 72 de ani, dar este foarte activă şi acum. Era deseori văzută la cumpărături, în marile magazine ori în piaţă. De asemenea, mulţi şoferi s-au întâlnit în trafic, cu fostul ministru al educaţiei, şoferiţă de calibru. Iată, că acum trebuie să respecte intedicţia de circulaţie impusă din pricina pandemiei şi orele în care poate face cumpărături. Am fost curioşi ce părere are şi ce soluţie a găsit.

ecaterina_andronescu_isi_face_singura_cumparaturile_2014_1.jpg

ecaterina_andronescu_isi_face_singura_cumparaturile
Ecaterina Andronescu, va împlini pe 7 aprilie 72 de ani. Era deseori văzută la cumpărături, în marile magazine ori în piaţă
Foto: click.ro

Am găsit-o la Politehnică, unde este profesor de 48 de ani. “Eu m-am autoizolat la şcoală.  Sunt singurică în toată şcoala. Înregistrez cursuri on-line pentru studenţi, apoi le urc pe o platformă. De pildă, luni, am stat la curs de la ora 8.00, timp de 6 ore, cu studenţii logaţi la platforma on-line a universităţii. Am fost foarte mulţumită. În ceea ce priveşte interdicţia de circulaţia a persoanelor cu vârste de peste 65 de ani, mă voi încadra în lege. Am să merg la cumpărături mai rar, pentru strictul necesar în casă. Nu este vrema să merg la coafor, sau să îmi cumpăr pantofi şi poşete. Nu ştiu însă dacă trei ore sunt suficiente pentru cei care se deplasează mai greu. Pentru mine este uşor: mă urc în maşină şi mă duc unde an nevoie”, ne-a declarat senatorul Ecaterina Andronescu.

Politicieni cu vârsta de peste 65 de ani

traian-basescu-la-cumparaturi.jpg

traian-basescu-la-cumparaturi
Traian Băsescu obişnuia să meargă la cumpărături în hipermarket
Foto: click.ro

popescu_tariceanu_cumparaturi.jpg

popescu_tariceanu_cumparaturi
Călin Popescu Tăriceanu era văzut deseori în supermarket, la cumpărături
Foto: click.ro

daea-piata-1.jpg

petre daea ministrul agriculturii in piata
Fostul ministru al agriculturii, Petre Daea (70 de ani) a făcut zeci de vizite în pieţele din taotă ţara
Foto: adevarul.ro

 

Mai mulţi politicieni erau văzuţi la cumpărături, dar acum se vor putea duce doar între orele 11 şi 13, asta dacă nu vor face comenzi on-line sau nu vor apela la persoane mai tinere.

Traian Băsescu a împlinit pe 4 noiembrie vârsta de 68 de ani.

  • Ion Iliescu a împlinit pe 3 martie 90 de ani.
  • Călin Popescu-Tăriceanu a împlinit pe 14 ianuarie vârsta de 68 de ani.
  • Teodor Meleşcanu a împinit curând, pe 10 martie, venerabila vârstă de 79 de ani.
  • Adrian Năstase va împlini în iuni 70 de ani.

Citeşte şi:

Oficial! De miercuri, persoanele peste 65 de ani au voie să se deplaseze numai între orele 11 și 13

LIVE CORONAVIRUS ROMÂNIA. 906 de persoane infectate, 13 decese, 86 de cazuri vindecate

 
 
Loading...