Polițist lovit de un Ferrari, la Bocșa. Au fost trase focuri de armă pentru prinderea şoferului, care era naș la o nuntă

Ultima actualizare:

    foto: Antena3.ro
foto: Antena3.ro

Momente incredibile s-au petrecut joi după-amiază, pe o stradă din Bocșa, județul Caraș-Severin. Un poliţist a fost acroşat de o maşină pe care a vrut să o oprească pentru un control, în urma incidentului acesta fiind transportat la spital. Şoferul autoturismului a accelerat şi a putut fi oprit doar cu focuri de armă.

"În această după-amiază, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Caraş-Severin a fost sesizat prin apel 112 despre faptul că un poliţist din cadrul Poliţiei Oraşului Bocşa care dirija traficul rutier pe raza de competenţă a fost acroşat de un autoturism care a refuzat să se conformeze solicitărilor poliţiştilor. Din verificările efectuate s-a stabilit că poliţiştii au efectuat semnalul regulamentar de oprire autoturismului în cauză, acesta ar fi încetinit, apoi ar fi accelerat din nou, moment în care l-ar fi acroşat pe agentul de poliţie care se afla lângă maşina acestuia, solicitându-i conducătorului auto să oprească autoturismul şi să prezinte documentele pentru control”, transmite Inspectoratul de Poliţie al judeţului Caraş-Severin.

Șoferul conducea un Ferrari închiriat și urma să fie naș la o nuntă

Ulterior, conducătorul auto a fost identificat, acesta fiind un bărbat de 42 de ani din Reşiţa, scrie Observatornews.ro. El a fost dus la sediul poliţiei pentru cercetări. Potrivit declaraţiilor sale, el trebuia sa fie astăzi naş la o nuntă în oraş, tocmai de aceea conducea un Ferrari închiriat, înmatriculat în Germania, care era şi decorat festiv. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. Totodată, a fost informată unitatea de parchet competentă, pentru a dispune desemnarea unui procuror care să coordoneze ancheta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net