Polițistă aflată în timpul liber, bătută și târâtă de păr de un interlop din Alba Iulia

Ultima actualizare:

    Bălan Adrian, agresorul polițistei din Alba Iulia (Foto: adevarul.ro)
Bălan Adrian, agresorul polițistei din Alba Iulia (Foto: adevarul.ro)

Scene violente în clubul Stage din Alba iulia, după un concert al unei trupe hip-hop. O polițistă a fost bătută de un membru al lumii interlope locale. Bărbatul a fost reținut și ulterior eliberat sub control judiciar.

Poliţista, care se afla în timpul liber, lucrează la Brigada de Operaţiuni Speciale a IPJ Alba, iar agresorul se numește Adrian Bălan, zis Bălănel, fost sportiv şi membru al lumii interlope din Alba Iulia. Acesta e o cunoştinţă mai veche a poliţiştilor, fiind cercetat în trecut pentru infracţiuni comise cu violenţă.

Incidentul s-a petrecut la sfârșitul săptămânii trecute, în clubul Stage, și a fost înregistrat de camerele de supraveghere. Pe fondul unor discuții contradictorii, între bărbat și femeia polițist a avut loc un conflict. Aceasta ar fi frut să-i ia șapca din cap și a ridicat un picior spre individ, moment în care el a ripostat cu o palmă. Chiar dacă au fost despărțiți preț de câteva secunde de către alte persoane aflate la fața locului, conflictul nu s-a stins. Lucrurile au degenerat și femeia a fost apucată cu brutalitate de păr şi trântită pe jos, de faţă cu toţi cei prezenţi, conform adevarul.ro.

Polițista a depus plângere, astfel încât bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind apoi eliberat sub control judiciar.

Adrian Bălan (31 ani) a fost condamnat în 2012 la 2 ani de închisoare cu executare, în dosarul ”Prostituate pentru VIP-uri”, fiind acuzat de proxenetism. A recunoscut faptele şi a beneficiat de o reducere semnificativă a pedepsei. În 2016 a fost arestat din nou pentru infracţiuni comise în Franţa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net