Polițiști în alertă! Un pedofil, care a agresat doi copii în lift, este căutat

Ultima actualizare:

    Pedofilul este căutat de oamenii legii Foto: Captură video Digi24
Pedofilul este căutat de oamenii legii Foto: Captură video Digi24

Un caz șocant a avut loc în data de 5 ianuarie în București în sectorul șase, Drumul Taberei. Doi copii care aveau 5, respectiv 9 ani au fost agresați sexual de un pedofil în lift. Micuții se duceau în vizită la un amic care locuia la doar două străzi distanță de propria lor casă.

Camerele de supraveghere montate în bloc au surprins momentele în care un bărbat îi îmbrățișează pe micuți pe rând, lunându-i în brațe și sărutându-i pe gură. Copiii speriați au fugit pe scări, iar bărbatul i-a urmărit pentru a face din nou aceleași gesturi șocante. Polițiștii se află în alertă după ce părinții au depus o plângere împotriva bărbatului la secția de polițe numărul 22. Mama copiilor susține că individul care i-a agresat este o apariție frecventă în zonă, așadar nu este exclusă posibilitatea ca acesta să fi agresat și alți copii nevinovați. Psihologul criminalist Viorel Butoi a acordat o declarație în cadrul buletinului de știri Digi24 în care a vorbit despre carcaterisiticile pedofililor și a subliniat faptul că aceștia obișnuiesc să își schimbe raza de acțiune tocmai pentru a nu fi prinși cu ușurință. Mai mult decât atât el a subliniat că este absolut necesar ca cei doi copii să fie îndrumați către un consilier psihologic care să îi ajute să depășească traumele suferite.

Tatăl copiilor a povestit ceea ce i-au relatat micuții îngroziți. "Fata nu și-a dat seama atât de bine ce se petrece, dar băiatul, Mario mi-a spus că a luat-o în brațe și că a pupat-o pe burtă, i-a bagat mâna în pantaloni ...ei au crezut că este un vecin și de aceea i-au ținut ușa ca să intre în lift. A mers cu ei la etajul 10 unde au stat cam 10 minute în care i-a pupat și i-a pipăit", a povestit tatăl revoltat. 

Polițiștii fac cercetări pentru infracțiunea de agresiune sexuală și îl caută pe bărbat, potrivit Digi24. „Urmare imaginilor surprinse de o cameră de supraveghere și publicate de un post de televiziune vă aducem la cunoștință faptul că în cauză au fost declanșate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de agresiune sexuală. Secția 22 Politie sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 6 efectuează investigații în vederea depistării și tragerii la răspundere penală a persoanei care a agresat minorii”, se arată într-un comunicat al Poliției Capitalei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net