Șefii Poliției din Dej pare că nu dau doi bani pe restricțiile impuse de ordonanțele militare. Potrivit adevarul.ro, care citează ziare locale, aceștia au participat la chefuri cu interlopi chiar în această perioadă de pandemie.


Pe rețelele sociale au apărut imagini cu mai mulți polițiști din Dej în timp ce participau la petreceri private. Într-una din fotografii apare chiar șeful Poliției Municipiului Dej, Alin Câmpean, alături de alte persoane, la o cabană din apropierea Dejului. Cu un aer foarte relaxat, conştienţi că nu aveau cum să fie deranjaţi şi amendaţi de forţele de ordine, bărbaţii au pozat în timp ce luau parte la petrecerea în aer liber care ar fi avut loc în data de 12 aprilie, anunță Someșeanul. Între timp, imaginea a fost ştearsă de pe Facebook, iar polițistul a refuzat să facă orice fel de comentarii.

sarpe_nebunul_ziar-de-cluj.jpg

Interlopul „Sharpele Nebunu” se simte în largul său printre poliţişti
Interlopul „Sharpele Nebunu” se simte în largul său printre poliţişti
Foto: Ziar de Cluj

O altă fotografie îl surprinde pe agentul șef principal Valer Gavrilă de la Ordine Publică, la un chef alături de cunoscutul interlop poreclit „Sharpele Nebunu”, scrie Ziar de Cluj. Ca o dovadă că fotografia a fost făcută relativ de curând, unii dintre cei care apar în cadru au asupra lor măşti de protecţie.

Imaginile au ajuns şl la Inspectoratul de Poliţie Cluj (IPJ), care a declanşat o anchetă internă.

Loading...
Citeste tot despre: