Polițiștii au intrat peste hoții care prădau șantierele și casele în construcție. Ce au găsit la percheziție

Ultima actualizare:

    Hoții dădeau spargerile în șantiere cu fețele acoperite
Hoții dădeau spargerile în șantiere cu fețele acoperite

Polițiștii a intrat peste hoții care prădau șantierele și casele aflate în construcție. Au găsit la percheziție aere condiționate, centrale termice și siguranțe electrice.

Poliţiştii, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, au pus în aplicare trei mandate de percheziţie, în Bucureşti şi judeţele Giurgiu şi Ilfov.

Au fost vizate locuințele a a trei bărbaţi, bănuiţi că furau din incinta unor şantiere sau case aflate în construcţie. Din datele şi probele administrate de către oamenii legii de la Secţiei 6, în perioada februarie- iunie, trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 27 şi 35 de ani, ar fi avut preocupări de natură infracţională, pe linia furturilor din incinta șantierelor sau imobilelor aflate în construcție.

Din interiorul acestora au furat aparate de aer condiționat, centrale termice și siguranțe electrice. Atacurile se dădeau noaptea și, culmea, reveneau în același loc.

Aparatura care urma să fie montată în locuințele nou-construite se afla în cutii
Aparatura care urma să fie montată în locuințele nou-construite se afla în cutii

”În cursul nopții de 3 spre 4 februarie, prin tăierea unei porțiuni din gardul împrejmuitor, ar fi pătruns, având fețele acoperite, în incinta  unui șantier din sectorul 2, de unde ar fi sustras patru centrale termice. Ulterior, în cursul nopţii  de 12 spre13 februarie, aceştia ar fi revenit la acelaşi şantier şi, prin aceeaşi metodă, ar fi pătruns din nou în incinta şantierului, de  unde ar mai fi sustras zece centrale termice, cauzând un prejudiciu de 70.000 de lei. În perioada mai -jumătatea lunii iunie, ar fi pătruns din nou în incinta şantierului, de unde ar fi sustras cinci unități de aer condiționat, cauzând un prejudiciu de 30.000 de lei”, au anunțat reprezentanții Poliției Capitalei.

În urma perchezițiilor, din casele hoților au fost recuperate mai multe centrale termice şi unități de aer condiționat, precum şi peste 130 de siguranțe electrice.

Toate bunurile au fost predate persoanei vătămate.

Doi bărbați au fost reținuți pentru furt calificat și vor fi prezentanți în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net