Poliţiştii au realizat portretul robot al pistolarului din Băneasa

Ultima actualizare:

Infractorul l-a pândit pe afaceristul croat dintr-un tufis, l-a împuşcat chiar în faţa firmei sale, apoi dus a fost. A facut totuşi o greşeală: deşi s-a ferit cât a putut de camerele de supraveghere, un martor l-a zărit.

Victima pe care a abandonat-o a reusit să se târască până la o benzinărie şi să ceară ajutorul. Omul este de mai bine de 10 ani în Romania, unde se ocupa de afaceri cu fier vechi.

Poliţiştii au întocmit portretul robot al pistolarului: un bărbat în vârstă de aproximativ 35 - 40 de ani, înalt de 1.75 - 1.80 m, ten închis (măsliniu) care, la data săvârşirii faptei, era îmbrăcat cu geacă şi pantaloni de culoare neagră.

Cei care pot oferi detalii cu privire la persoana căutată, sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112.

Deocamdată nu se ştie care este mobilul atacului şi nici dacă a fost vorba despre un simplu avertisment sau un atentat eşuat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net