Povestea emoţionantă a tinerei care a ajuns fotomodel chiar dacă nu are un picior. A suferit 15 operaţii

Ultima actualizare:

    Andreea  Lozincă are 29 de ani,  e măritată  şi a devenit  mamă în 2010
Andreea Lozincă are 29 de ani, e măritată şi a devenit mamă în 2010

Andreea Lozincă impresionează şi inspiră numeroase femei. Tânăra de 29 de ani a rămas fără piciorul drept după un accident rutier, dar a reuşit să se reinventeze muncind mult la sala de forţă şi defilând pe podiumuri de modă din Italia sau Franţa.

Andreea Lozincă, 29 de ani, s-a mutat cu familia în Italia în 2003. Tânăra s-a acomodat rapid, a terminat liceul acolo şi totul părea să meargă perfect, scrie adevarul.ro. Destinul a pus-o însă greu la încercare. În 2007, a avut un grav accident de maşină. A supravieţuit, dar ulterior şi-a pierdut piciorul drept. „Abia în octombrie 2015 am aflat că aveam o infecţie importantă, osteomielită, încă din 2008, care nu a fost niciodată tratată în mod corespunzător. După operaţie, am avut parte de încă zece internări - ultima în aprilie anul acesta. De fiecare dată am avut norocul să descopăr că nu era din pricina infecţiei osoase, ci doar pe ţesuturile ciotului“, povesteşte Andreea pentru „Adevărul”. 

După ce a trecut  prin 15 operaţii,  românca defilează  pentru importante  case de modă
După ce a trecut prin 15 operaţii, românca defilează pentru importante case de modă

În total, Andreea Lozincă a suferit nu mai puţin de 15 operaţii şi a umblat ani de zile prin spitale. Rămasă fără piciorul drept de la genunchi în jos, Andreea s-a trezit la o răscruce importantă de drumuri pentru destinul ei. Sportul a ajutat-o mult într-o primă fază. Problemele nu au oprit-o să devină mamă în 2010. Şi-a cunoscut actualul soţ cu doi ani înainte şi s-au căsătorit în 2009. Partenerul de viaţă, Alexandru, a avut grijă ca tot coşmarul să devină suportabil. 

Prezentare de modă la Paris

Recent, la sugestia unei prietene, românca a acceptat să se expună într-o mică defilare de prezentare a modei pentru un boutique din nordul Italiei. Ceea ce părea la început doar o experienţă singulară, aparte, a devenit o parte importantă în viaţa ei. Au urmat alte şi alte evenimente la care a defilat prezentând colecţii de modă, iar prezenţa sa nu a trecut neobservată.


    După ce a trecut  prin 15 operaţii,  românca defilează  pentru importante  case de modă
După ce a trecut prin 15 operaţii, românca defilează pentru importante case de modă

„Ultimul eveniment important la care am participat a fost pentru Phoenix Alternative Models, la Paris, anul acesta, în cadrul săptămânii modei pariziene. S-a demonstrat că publicul e foarte încântat şi atins de astfel de noutăţi şi în sectorul modei, în general. De aceea, am hotărât să continuu să pozez pentru brand-uri şi să particip la defilări. N-o fac pentru a aduna complimente. Sincer, acestea mă pun puţin în dificultate. Am învăţat să cred în mine, cu bune şi cu rele. Vreau să ajut femeile să vadă puterea, potenţialul şi frumuseţea lor, interioară şi exterioară“, adaugă Andreea. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net