Alex Dumitrache, sau Axu Deejay cum este cunoscut în cluburile bucureştene, a dispărut marţi, 23 februarie, după ce a lăsat un mesaj de adio pe pagina sa de Facebook. Atât familia, cât şi prietenii acestuia îl caută neîncetat şi speră ca Alex să nu facă vrun gest necugetat. Familia tânărului a cerut deja ajutorul Poliţiei Capitalei.


Alex Dumitrache, în vârstă de 32 de ani, a publicat marți (23 februarie) un mesaj de adio pe pagina personală de Facebook. „Adio, prieteni! Ne vedem în altă viaţă decât în asta. Iertarea nu îşi mai are rostul, faptul e consumat”, a scris Alex Dumitrache pe reţeua de socializare. 

Prietenii acestuia sunt în stare de şoc şi încearcă să îi dea de urmă. Aceştia au făcut un grup pe Facebook, unde aşteaptă informaţii despre Alex. Dj Zet, un prieten apropiat lui Alex Dumitrache, a intrat în direct prin telefon la emisiunea ''La Măruţă'', explicând că Alex avea datorii mari la cămătari.

„'Îl ştiu pe Alex de mai mult timp. În urmă cu un an când s-a despărţit de prietena lui. Nu cred că acesta este motivul. Avea datorii mari la cămătari'”, a explicat Dj Zet.

„Alex e un bărbat foarte puternic. Nu îl cred în stare să îşi ia zilele. Axu nu va face aşa ceva. El nu e la prima abatere. A mai dispărut şi în trecut şi la fel a lăsat mesaje înainte”', a mărturisit şi Dj Rynno miercuri seară la emisiunea ''La Măruţă''.

 

 

 

 
 
Loading...