Primarul din Brăila, fraudă de 10 milioane euro?

Ultima actualizare:

    Mascații fac parcheziții în biroul primarului orașului Brăila, Aurel Simionescu
Mascații fac parcheziții în biroul primarului orașului Brăila, Aurel Simionescu

Aurel Gabriel Simionescu, primarul orașului Brăila, este suspectat de fraudă cu fonduri europene și abuz în serviciu. Mascații au ajuns în această dimineață, 3 februarie, împreună cu anchetatorii care fac percheziție în biroul edilului.

Au loc percheziții la Primăria Brăila, primarul Aurel Gabriel Simionescu fiind suspectat de fraudă cu fonduri europene și abuz în serviciu. Prejudiciul se ridică la 10 milioane de euro, scrie digi24.ro. Vizat de anchetă este și directorul economic.

Procurorii DNA de la structura teritorială Galați efectuează percheziții la Primăria Brăila într-un dosar în care este vizat primarul Aurel Gabriel Simionescu.

Infracțiunile ar fi avut loc în cursul anului 2010. Concret, procurorii DNA au suspiciuni de deturnare a fondurilor europene în valoare de 10 milioane de euro la un proiect contractat de Primăria Brăila pentru modernizarea unui bulevard din oraș. Proiectul de reabilitare a bulevardului Dorobanţi a avut o valoare de 22 milioane de euro, bani proveniți în mare parte din fonduri europene și a fost finalizat la începutul anului 2015, după un an de întârziere, și cu o mulțime de probleme.

O defecţiune majoră fiind la liniile de tramvai, care în loc să fie silențioase, zguduie puternic calea de rulare. Pe lângă asta, bulevardul avea denivelări încă de la inaugurare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net