Primarul municipiului Timişoara, Dominic Fritz, a anunţat că va face parte din grupul de negociere pentru viitoarea guvernare a României.


Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, a anunțat printr-un mesaj scris pe pagina personală de Facebook, că va face parte din grupul de negociere pentru viitoarea guvernare. El a mărturisit că este onorat să se afle printre cei care vor participa la discuțiile cu șeful statului, Klaus Iohannis și a mulțumit tuturor pentru încrederea pe care i-o acordă. 

"Voi fi în grupul de negociere pentru viitoarea guvernare a României. Nici nu mă gândeam, în urmă cu un an, că voi ajunge aici. Este o onoare să reprezint, la Bucureşti, valorile şi speranţele Timişoarei şi Banatului. Le mulţumesc colegilor din Alianţa USR PLUS care m-au propus şi susţinut”, a scris Dominic Fritz, pe pagina sa de Facebook, potrivit News.ro.

fritz.jpg

fritz
Dominic Samuel Fritz a sărbătorit în centrul orașului înconjurat de sute de timișoreni, după ce a fost ales primar
Sursă foto: Captură video

Dominic Fritz a adăugat că e nevoie de un executiv puternic şi stabil, dar şi de o guvernare profesională. "Avem nevoie, mai mult ca oricând, de un executiv puternic şi stabil şi de o guvernare profesionistă, care să redea încrederea că politica poate genera soluţii pentru oameni, aici şi peste tot în ţară. Sunt 4 ani în care putem să începem să reconstruim statul pe reguli clare, predictibile şi drepte, pe respect şi empatie faţă de cetăţeni. În vremurile acestea de nelinişte şi de dezamăgire faţă de politică, reflectate în absenteism şi în rezultatul votului, e o datorie să ţinem drept drumul european al României. Aceasta a fost voinţa Timişoarei exprimată la locale şi parlamentate şi mă voi asigura că nu ne vom abate niciun centimetru”, a mai scris Fritz.

Negocierile pentru stabilirea noului Guvern încep luni, 14 decembrie 

Şeful statului a invitat partidele parlamentare la consultări la Palatul Cotroceni în vederea desemnării viitorului premier, luni 14 decembrie, a transmis joi Administraţia Prezidenţială. Primul partid care va avea discuţii cu şeful statului este PSD, urmat de PNL, Alianţa USR-PLUS, Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR), UDMR şi minorităţile naţionale.

 
 
Loading...