«Primul câştig mi l-a adus Click!»

Ultima actualizare:

    Vasile Precop  a câştigat  300 de lei la Click!
Vasile Precop a câştigat 300 de lei la Click!

“Nici o zi în casă fără Click!”, asta ne-a spus Vasile Precop când ne-a vizitat la redacţie. Pensionarul în vârstă de 66 de ani ne-a mărturisit că ziarul preferat i-a adus primul câştig din viaţă.

Luna martie nu a fost una uşoară pentru cititorul nostru fidel. Vasile spune că şi-a scos pensia şi în drum spre casă a pierdut toţi banii din buzunar. “Ghinion! Toată pensia am pierdut-o. Şi uite că voi aţi umplut un gol. Banii ăştia îmi prind tare bine, O să îi cheltuiesc cu soţia mea”, ne-a spus bucureşteanul, care a câştigat 300 de lei la Click!MANIA. 

Şi tu te poţi număra printre norocoşi. În total, Click!MANIA ţi-a pregătit 4.292 de premii, iar valoarea totală a câştigurilor este de peste 340.000 de lei. Sunt în joc: un autoturism Dacia Logan, în valoare de peste 34.000 de lei, premii în bani (5.000 de lei, 1.000 de lei şi 300 de lei), telefoane, aparate de aer condiţionat, cărucioare de cumpărături, pături pliabile, vase de bucătărie şi multe altele. Avem şi peste 1.600.000 de lozuri cu reduceri la diverse produse din cele 3 game de produse aparținând Studio Moderna (Dormeo, Delimano, TopShop) conform ofertelor prezentate zilnic în paginile de concurs din ziarele Click! și Click! de Duminică. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
On Cloudboom Strike jpg
image
image
image
image
image
image
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net