Prinde orbul, dă-i amendă!

Ultima actualizare:

Traian Ilie (38 de ani) şi-a pus viaţa în pericol şi a traversat strada prin loc nepermis. Asta susţine poliţistul care l-a amendat cu 140 de lei. Bărbatul a încercat să-i explice omului legii că a încălcat regulile de circulaţie fără să-şi dea seama, din cauză că este nevăzător, însă nu a reuşit să-l înduplece pe poliţist să nu-i aplice sancţiunea.

„De obicei am un însoţitor cu mine. Dar atunci eram singur şi nu aveam nici baston, pentru că cel vechi s-a distrus şi am comandat altul. Ştiam oarecum coordonatele şi am zis că mă descurc. M-am trezit cu poliţistul care mi-a cerut actele, spunându-mi că mă amendează pentru că am trecut neregulamentar. I-am explicat că sunt nevăzător, dar probabil că nu m-a auzit. Ar fi trebuit să-mi dea un avertisment, pentru că nu mi s-a mai întâmplat să mă aflu într-o astfel de situaţie", ne-a spus Traian Ilie.

De partea cealaltă, poliţistul care l-a amendat pe Traian Ilie spune că nu şi-a dat seama că are de-a face cu un orb deoarece l-a văzut mergând normal.

„Nu avea nici baston alb, dar nici nu mi-a spus că este nevăzător, pentru că am fi rezolvat altfel situaţia. Mi-a zis doar că se grăbea şi chiar m-a întrebat unde poate să plătească amenda. Faptul este consumat de acum", a precizat poliţistul local Adrian Ghilinţă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net