Profa amorezată, mutată de la clasa iubitului elev

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Scandalul mediatic în care au fost implicaţi profesoara de română Daniela Cazacu şi elevul Julian George Boşcani a pus pe jar conducerea Colegiului Economic din Focşani.

Consiliul de administraţie al liceului s-a autosesizat, iar ieri s-a întâlnit în şedinţă, după ce presa a publicat două fotografii înfăţişându-i pe cei doi „amorezi", una în care se sărută cu pasiune şi alta în care apare chipul profesoarei lipit de pieptul dezgolit al tânărului.

„Pentru că nu există o sesizare scrisă, va trebui să facem noi o propunere de autosesizare pe baza informaţiilor apărute în presă. Avem la dispoziţie 30 de zile să facem această anchetă internă. Propunerea mea este ca profesoara să fie mutată de la acea clasă a XII-a unde învaţă elevul respectiv, din motive de obiectivitate a anchetei", a precizat Bogdan Ciubotaru, directorul colegiului din Focşani.

simeon stalpnicul png

În funcţie de concluziile anchetei, Daniela Cazacu poate primi o simplă mustrare sau se poate merge până la desfacerea contractului de muncă. Între timp, profesoara se prezintă în continuare la ore şi nu a cerut zile libere sau concediu în scopul de a evita întâlnirea cu colegii şi cu elevii.

Aceasta nu vrea să mai facă nici un fel de declaraţii, precizând că şi-a angajat avocat şi va cere expertiză pentru fotografiile apărute în presă. Colegii o apără şi spun că nu a lăsat niciodată de bănuit că ar avea o relaţie de acest gen. „Nu cred că a avut loc o relaţie nepotrivită", spune Mihaela Fiştoc, consilierul educativ al liceului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net