Profa şi elevul minor se iubeau de peste patru luni

Ultima actualizare:

    Pentru fapta sa,  profesoara iubăreaţă  riscă pedeapsa  cu închisoarea  între 3 şi 10 ani
Pentru fapta sa, profesoara iubăreaţă riscă pedeapsa cu închisoarea între 3 şi 10 ani

Profesoara din Alba acuzată că a întreţinut relaţii sexuale cu un elev din clasa la care preda, în vârstă de 14 ani, şi-a dat demisia din învăţământ. Femeia este cercetată, sub control judiciar, pentru act sexual cu un minor.

Ca-n filme! Numai că nu elevul a făcut o pasiune pentru profa de engleză, ci femeia de 34 de ani şi-a încercat farmecele pe băiatul de 14 ani. Iar acesta nu mai e un scenariu de film, ci s-a întâmplat în realitate la Şcoala Gimnazială “David Prodan” din Săliştea, Alba. Povestea a ieşit la iveală joi, dar încă de la începutul săptămânii, profesoara îşi dăduse demisia. Ştia ce o aşteaptă! În şcoală s-a aflat că un elev din clasa a opta are în telefonul mobil poze compromiţătoare cu femeia de 34 de ani.

”Doamna profesoară e titular al sistemului de învăţământ, are o vechime de 10 ani. Preda la clasa unde era elevul. Nu am ştiinţă ce s-a întâmplat, nouă ni s-a adus la cunoştinţă doar că există acele poze compromiţătoare. Din ce am fost informaţi nu rezultă că ar fi recunoscut că a întreţinut relaţii sexuale cu elevul”, a precizat, pentru adevarul.ro, Monalisa Borza, inspectorul general adjunct.

Ei bine, procurorii spun că profesoara  ar fi întreţinut relaţii sexuale cu minorul, de trei ori, în perioada octombrie 2018 – ianuarie 2019. ”Poliţia s-a sesizat în urma unor informaţii primite din comună, că profesoara ar fi întreţinut relaţii sexuale cu un elev în vârstă de 14 ani. Ea a fost reţinută şi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia. S-a luat măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile”, a declarat cms. Cristian Mărginean, reprezentantul IPJ Alba, citat de adevarul.ro. 

«Era o profesoară foarte ataşată de copii»

Colegii profesoarei sunt şocaţi de ce au aflat. Directorul Şcolii Gimnaziale ”David Prodan” din Săliştea, Ionela Suciu, a spus că ea a fost cea care a sesizat poliţia. ”Eu personal nu am găsit nici o poză, dar am aflat că unul dintre elevii noştri deţine poze compromiţătoare cu una dintre profesoarele noastre. Am informat Inspectoratul Şcolar şi Poliţia din Săliştea şi am făcut o sesizare la Poliţia din Alba Iulia”, a spus directoarea. Aceasta a completat că profesoara în cauză era foarte ataşată de copii şi nu a dat de bănuit niciodată că ar fi în stare de aşa ceva. 

”Era o profesoară foarte bună, foarte ataşată de copii, copiii foarte ataşaţi de ea. Nu mi-am imaginat niciodată că s-ar putea întâmpla aşa ceva. Nu mai lucrează în învăţământ acum, pentru că şi-a dat demisia. Nu ştiu detalii referitoare la întâlnirile lor, dar cu siguranţă nu au avut loc în şcoală”, a completat Ionela Suciu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net