Proful de educație fizică s-a spânzurat în sala de sport

Ultima actualizare:

    Un profesor de educaţie fizică de la Colegiul Naţional Pedagogic Ştefan Odobleja din Drobeta Turnu-Severin a fost găsit spânzuratFOTO: adevarul.ro
Un profesor de educaţie fizică de la Colegiul Naţional Pedagogic Ştefan Odobleja din Drobeta Turnu-Severin a fost găsit spânzuratFOTO: adevarul.ro

Tragedie la Colegiul Naţional Pedagogic din Drobeta Turnu-Severin. Profesorul de educație fizică a fost găsit spânzurat în sala de sport. Nu se știe de ce proful și-a pus capăt zilelor.

Un profesor de educaţie fizică de la Colegiul Naţional Pedagogic Ştefan Odobleja din Drobeta Turnu-Severin a fost găsit spânzurat, miercuri seară (18 septembrie), în sala de sport a liceului, scrie adevarul.ro.

O tragedie s-a petrecut la un liceu important din Drobeta Turnu-Severin, miercuri seară (18 septembrie).

”Despre profesorul Dan Tudor, nu pot să spun decât cuvinte frumoase. Într-adevăr era un coleg introvertit, dar extrem de devotat profesiei, un om care a relaţionat corect cu colegii, un om care a adus rezultate unităţii de învăţământ, la competiţiile la care a participat cu elevii şcolii. Nu am identificat, la începutul acestui an şcolar, suspiciuni cum că ar urma să se întâmple o astfel de tragedie. Nici faţă de profesorii de educaţie fizică nu şi-a exprimat vreo nemulţumire. Ştiu că era apt din punct de vedere medical. La începutul acestui an şcolar, a făcut analizele medicale şi conform fişei, era apt.”, a declarat directorul Colegiului Naţional Pedagogic Ştefan Odobleja, Laura Butaru, citată de adevărul.ro.

Bărbatul era decedat de aproximativ două ore atunci când la faţa locului a fost solicitată o ambulanţă. Soţia profesorului este cea care, văzând că bărbatul nu ajunge acasă şi nu răspunde la telefon, a mers la liceul unde acesta preda, să afle ce se întâmplă. Profesorul a mai avut câteva tentative de suicid.

Citește și:

Alertă mondială! 800.000 de persoane se sinucid anual în lume, una la fiecare 40 de secunde

O mamă din Vaslui s-a sinucis după ce a aflat că fiul ei s-a spânzurat

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net