Prognoza meteo, 16 septembrie. Zi cu cer senin și temperaturi de vară

Ultima actualizare:

    Azi va fi cald ca-ntr-o zi de vară
Azi va fi cald ca-ntr-o zi de vară

Prognoza meteo pentru miercuri, 16 septembrie, aduce vești bune. Vom avea parte de o zi frumoasă, cu cer senin și temperaturi ce vor atinge în sudul țării 31 de grade. Vântul va avea ușoare intensificări doar în zonele montane.

Prognoza meteo, 16 septembrie. Cum va fi vremea azi

Se pare că în acest an ne bucurăm de o toamnă târzie, cu vreme frumoasă, cer senin, temperaturi ridicate și ploi puține. Iată ce anunță meteorologii pentru ziua de 16 septembrie!

Vremea în Bărăgan și Dobrogea

În zona Bărăganului și în Dobrogea vom avea o zi frumoasă, cu cer senin, caldă, cu temepraturi de până la 31 de grade și, pe alocuri, cu ușoare intensificări ale vântului. La malul mării, temperatura va atinge în jur de 26 de grade, iar vântul va sufla moderat. 

Moldova și Bucovina

Și în Moldova vom avea parte de o zi frumoasă, de vară, chiar dacă ne aflăm la mijlocul lunii septembrie. Aici, după orele prânzului, temperaturile vor ajunge până la 33 de grade, iar vântul va sufla moderat. La fel și în Bucovina: temperaturi ridicate, cer senin, vânt slab spre moderat și nici o șansă de ploaie. 

Vremea în Transilvania și Maramureș

Și în nordul Transilvaniei și zona maramureșuluise face azi cald, temperaturile atingând maxime de 31-32 de grade Celsius, potrivite pentru o lună de vară, nu de toamnă. Aici atmosfera va fi însorită, iar vântul puțin mai activ. În zona Transilvaniei, dimineața a fost însă destul de răcoare, s-a instalat pe alocuri și ceața, mai ales în depresiuni, semn, totuși, că toamna este aproape. 

Va fi cald și în Muntenia

În sudul tării, avem parte de o zi autentuică de vară cuy cer senin, soare puternic, temepraturi de 32 de grade și un vânt mai insistent. Prognoza meteo pentru 16 septembrie dar și pentru zilele următaore anunță o perioadă caldă, însă în weekend vremea se va schimba. Nea șteaptă temperaturi mai scăzute și ploi. 

București 

În Capitală, ne așteptă o nouă zi călduroasă, cu temperaturi maxime de până la 29-30 de grade. Vom, avea cer senin, soare, iar vântul va sufla moderat. La noapte vor fi condiții de ceață sau nori de joasă altitudine, iar minima va ajunge la 16 grade, mai scăzută în zonele de periferie. 

Vremea la munte și la mare

Azi, în zonele de munte vremea va fi plăcută, cu soare și temepratyri văratice. Vântul ne va da însă bătăi de cap deoarece se va înteți în anumite regiuni, mai ale în Carpații Meridionali. Și pe Litoral avem vreme frumoasă, excelentă pentru o zi la plajă. Terrmometrele vor arăta 26-27 de grade, iar apa mării va fi caldă, cu valori de 23-24 de grade. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net