Propunerea unui judecător din Oradea: «Faci sex cu mine, îi reduc pedeapsa tatălui tău»

Ultima actualizare:

Tânăra a descris împrejurările în care s-a întâlnit cu ofiţerul judiciarist orădean Florian Rob, la domiciliul acestuia, care i-a propus să întreţină relaţii sexuale cu judecătorul care urma să-l judece pe tatăl său, acuzat de furt, anunţă oradecluj.ro.

Erika a relatat că a fost condusă de tatăl său, care a aşteptat-o în maşină. Acesta a rugat-o să nu accepte propunerea lui Rob, oricare ar fi aceasta. Martorul a declarat că poliţistul i-a propus să-i plătească judecătorului de la Curtea de Apel, care urma să judece recursul la condamnarea tatălui ei, suma de 2.000 de euro, pentru a-i reduce pedeapsa.

În cazul în care ar fi consimţit să petreacă o noapte cu judecătorul, Erika ar fi trebuit să plătească doar 1.000 de euro pentru ca tatăl ei să stea mai puţin după gratii.

Tânăra a refuzat oferta, la îndemnul tatălui său, în ciuda faptului că poliţistul îl descrisese pe magistrat ca pe un tânăr frumos, bine făcut, cu care i-ar plăcea să petreacă o noapte. Tânăra a afirmat că trimite cu regularitate bani pentru chiria casei în care locuiesc părinţii ei, având un servici în Austria, unde este plecată de ceva vreme.

În ciuda insistenţei avocatului Alexandru Lele, femeia a refuzat să-şi divulge meseria, pe care a descris-o doar în faza de urmărire penală. Judecătorul Mircea Puşcaş, de la Curtea de Apel Oradea, este cercetat de procurorii DNA, care cer arestarea lui, după ce ar fi cerut de la o persoană, judecată în mai multe dosare, 51.500 de euro, din care ar fi primit 21.500 de euro, promiţând că intervine la magistraţi să dispună soluţii favorabile.

Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a încuviinţat, în 24 ianuarie, arestarea preventivă a lui Mircea Puşcaş. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net