Proxenet român căutat în Italia pentru viol, prins la Constanţa

Ultima actualizare:

    Tânărul suspect de viol şi incest a fost arestat (Foto arhivă)
Tânărul suspect de viol şi incest a fost arestat (Foto arhivă)

Poliţiştii constănţeni au reţinut un tânăr de 28 de ani, din Cernavodă, pe numele căruia o instanţă din Italia a emis un mandat european de arestare, fiind acuzat de viol şi proxenetism, transmite Mediafax.

Potrivit procurorilor, începând cu anul 2009 şi până în prezent, tânărul a făcut parte dintr-o grupare infracţională care ducea tinere românce în Italia pentru a se prostitua. În plus, acesta este acuzat că a forţat o fată, în mod repetat, prin violenţă şi ameninţare, să întreţină raporturi sexuale cu el.

Tânărul este cercetat pentru viol şi proxenetism, iar Tribunalul Penal din Calabria a emis pe numele său, la data de 2 ianuarie, un mandat european de arestare.

El a fost identificat și reţinut, luni, de către poliţiștii Serviciului Investigaţii Criminale - Criminalitate Itinerantă al IPJ Constanţa.

Bărbatul a fost dus la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa - Secţia Penală, care a dispus reţinerea acestuia pentru 24 de ore, dosarul său fiind înaintat Curţii de Apel Constanţa, pentru confirmarea mandatului european de arestare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net