Războiul valizelor, faza pe gogoşi

Ultima actualizare:
Dragnea a venit la Parlament  cu două geamantane
Dragnea a venit la Parlament cu două geamantane

Circ total înaintea întâlnirii „cu scântei” de la vârful PSD, de luni, 5 noiembrie. Preşedintele PSD Liviu Dragnea a ţinut să răspundă acuzaţiilor din scandalul „valiza” TelDrum, pornit în weekend de Rise Project, aducând două geamantate cu un conţinut inedit.

Întâlnirea Comitetului Executiv al PSD a început în forţă! Liviu Dragnea şi-a făcut apariţia la Parlament cu două trollere negre. Ştia că toată lumea aşteaptă de la el un comentariu pe tema scandalului care a fost pe buzele tuturor la sfârşitul săptămânii trecute. Rise Project a anunţat, într-o postare pe Facebook, că o valiză cu informaţii esenţiale din interiorul corporaţiei Tel Drum, la care procurorii DNA n-au avut acces în timpul percheziţiilor, a fost găsită în Teleorman. Valiza ar conţine mii de documente, numere de telefon, emailuri, fotografii şi clipuri video de la evenimentele companiei.

Dragnea a spus că valiza despre care a scris Rise Project este ”o gogoaşă”, nu are legătură cu el şi că ”e o prostie, o disperare”. Apoi, a deschis cele două valize negre pe care le adusese: una plină cu gogoşi şi una cu ”dosare” despre Klaus Iohannis.

Preşedintele PSD,  relaxat în Brazilia
Preşedintele PSD, relaxat în Brazilia

”Prima valiză este cu gogoşi de la Rise Project. Sunt aici proaspete. A doua valiză e cu documente care nu au ajuns la DNA. Şi hai să vedem ce este: dosarul cu achiziţia frauduloasă a imobilului Raiffeisen. Dosarul cu retrocedări către Forumul Democrat German a bunurilor grupului etnic german. Dosarul cu închirierea căminului de bătrâni de la forumul Democratic german. Dosarul cu presiuni asupra unui judecător CCR”, a spus liderul PSD, citat de news.ro.

Preşedintele PSD nu este însă străin de firma TelDrum. În noiembrie 2017, Liviu Dragnea a fost pus sub acuzare în dosarul Tel Drum, pentru constituire a unui grup infracţional organizat, folosire sau prezentare cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete şi abuz în serviciu cu obţinere de foloase pentru sine sau pentru altul. Prejudiciul în acest dosar este de 30 de milioane de lei prin abuz în serviciu şi de 20 de milioane de euro prin fraudarea fondurilor europene.


    Preşedintele PSD,  relaxat în Brazilia Foto: Rise Project
Preşedintele PSD, relaxat în Brazilia Foto: Rise Project

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net