Numărul cazurilor noi de coronavirus crește pe zi ce trece, însă turiștii de pe Litoral nu par foarte îngrijorați. Se pare că cei mai mulți nu mai cred în existența virusului și îi sfidează pe cei care o fac. Fără să știe, aceștia îi pun în pericol pe ceilalți oameni, dar și pe ei înșiși.


Prefectului judeţului Constanţa, George Niculescu, s-a aflat sâmbătă seara în staţiunea Eforie Nord, alături de echipele de control, şi a constatat că sunt oameni care poartă mască de protecţie pentru că se află într-un loc foarte aglomerat, dar sunt şi mulţi cei care parcă nu cred în existenţa virusului, relatează news.ro.

Prefectul a postat şi imagini cu aglomeraţia incredibilă din staţiune.
“Sunt pe teren alături de echipele de poliţişti şi jandarmi care se află la datorie în una dintre cele mai aglomerate staţiuni de pe litoral: Eforie Nord. Aici, după cum puteţi vedea şi în imagini, sunt oameni care chiar poartă mască de protecţie, pentru că au conştientizat că se află într-un loc foarte aglomerat, unde distanţarea socială, practic, nu există. Totuşi, sunt mulţi la polul opus, oameni care, parcă, nu cred în existenţa virusului”, a postat prefectul Constanţei, pe pagina sa de Facebook. 
Aproximativ 300 de persoane din rândul echipelor de control au verificat sâmbătă măsurile de protecţie sanitară, pentru prevenirea şi limitarea infectarii cu virusul Covid-19, în principalele zone aglomerate din judeţul Constanţa.


 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: