Se apropie sărbătorile de Sfântul Andrei şi de 1 decembrie, când românii se vor bucura de un weekend prelungit. Cu această ocazie, magazinele şi-au prelungit reducerile pe care le-au început de Black Friday, iar clienţii pot pune mâna pe chilipirul visat la un preţ mult mai mic.


Magazinele care au intrat în vria reducerilor continuă ofertele şi în weekendul prelungit, de Sfântul Andrie şi de 1 decembrie, ziua naţională a României. Cei care vor să achiziţioneze produse mai ieftine, trebuie să se grăbească, deoarece nebunia reducerilor se termină în prima zi a lunii decembrie.

Reduceri în magazine de Sfântul Andrei şi 1 decembrie. Produse ieftine pentru femei

reduceri_in_magazine_de_sfantul_andrei_1_decembrie_femei.jpg

sfantu andrei 1 decembrie reduceri
Reprezentantele sexului frumos au parte de oferte tentante de Sfântul Andrei şi 1 decembrie
Foto: Captură foto

Femeile vor fi răsfăţate de Sfântul Andrei şi 1 decembrie. Ofertele pentru produsele feminine sunt pe măsura. Unul dintre cei mai mari retaileri din sectorul electro-IT, Altex, a redus aparatele de epilat cu până la 50%. De exemplu, un epilator de la Phillips are un preţ redus de 109 lei.  Şi magazinele de accesorii au venit cu oferte tentate de Black Friday, care sunt valabile inclusiv de Sfântul Andrei şi 1 decembrie. La Meli Melo, reprezentatele sexului frumos pot achiziţiona accesorii reduse. Pentru o geantă trebuie să scoţi în jur de 49 de lei, cu 50% mai puţin faţă de preţul iniţial, iar o eşarfă în tendinţele sezonului o poţi achiziţiona cu 35 de lei, faţă de 70 de lei cât costa înainte să fie redusă. De asemenea, pentru cele care au iubiţi generoşi sau care vor să îşi facă singure un cadou inedit, Flanco a redus tabletele şi laptopurile şi în perioada sărbătorilor de Sfântul Andrei şi 1 decembrie.

Reduceri în magazine de Sfântul Andrei şi 1 decembrie. Ce electronice preferă bărbaţii

reduceri_in_magazine_de_sfantul_andrei_si_1_decembrie.jpg

sfantul andrei 1 decembrie reduceri
Televizoarele au preţuri reduse de Sfântul Andrei şi 1 decembrie
Foto: Captură foto

 

Şi bărbaţii se pot bucura de ofertele magazinelor care reduc tabletele, telefoanele şi laptopurile de Sfântul Andrie şi 1 decembrie. Flanco propune preţuri tentante pentru electronice. Tabletele şi laptopurile au fost reduse cu până la 400 de lei. De asemenea, cei care vor să achiziţioneze un televizor performant trebuie să se hotărascâ repede, ofertele fiind valabile până de Sfântul Andrei şi 1 decembrie.  Televizoarele au fost reduse cu până la 700 de lei. De exemplu, un Samsung LED Full HD costă 2.299 lei, iar un Philips LED High Definition are un preţ de 699 de lei.

De ce sărbătoresc românii Sfântul Andrei şi 1 decembrie

Sfântul Andrei se sărbătoreşte anual, pe data de 30 noiembrie, conform tradiţiei. Sfântul Apostul Andrei este considerat ocrotitorul României. El a provăduit Evanghelia şi cuvântul Domnului pe meleagurile noastre, iar ca dovada acestui lucru stau peşterea şi pârâiaşul care îi poartă numele.

 1 Decembrie este o zi cu o semnificaţie specială, în care românii sărbătoaresc Ziua Naţională a României. Această zi marchează unirea Transilvaniei cu Moldova şi Ţara Românească, la Alba Iulia, în 1918. Ambele zile sunt considerate libere legale de stat, iar în acest an, ele pică la început de săptămână, luni şi marţi. Astfel, românii se vor bucura de un weekend prelungit de patru zile.

 

 
 
Loading...