Povestea nefardată a lui Truică: se lăfăia în lux şi îşi bătea soţia

Ultima actualizare:
"Eram aproape îndrăgostită. Făcea dragos­te de minune. E un amant desăvârşit”, Patricia Kaas (48 de ani) despre Remus Truică
"Eram aproape îndrăgostită. Făcea dragos­te de minune. E un amant desăvârşit”, Patricia Kaas (48 de ani) despre Remus Truică

Dedesubturile averii fabuloase deținute de Remus Truică încep să iasă la iveală. Casa din Snagov, vila de lux din Caraibe, banii necesari întreținerii unei amante celebre precum Patricia Kaas, totul parea prea frumos pentru a fi obținut legal până la împlinirea vârstei de 40 de ani. Fostul șef de cabinet al lui Adrian Năstase, pe vremea când politicianul era prim-ministrul României, a fost reținut de procurori miercuri noaptea, 9 decembrie, în dosarul retrocedării ilegale de terenuri.

Se pare că Remus Truică (45 de ani) era chiar ”creierul” acestei afaceri penale, solicitând comisioane între 50% și 80% din valoarea fiecărui bun obținut. Astfel devine limpede pentru toată lumea cum de reușea să se scalde în lux unul dintre cei mai tineri miliardari de la noi. Și discret, am putea adăuga, până la afacerea ”amanta Patricia Kaas”, care l-a băgat pe Remus Truică în gura lumii.

Viața lui Remus Truică, până atunci un miliardar discret, cu pretenții de stil, s-a schimbat radical după ce a împlinit 40 de ani. Omul de afaceri a dat atunci un chef de pomină, cu Patricia Kaas pe post de invitat surpriză. Îndrăgostit platonic din copilărie de franțuzoaică, Truică a devenit la scurt timp după petrecere amantul cântăreței, copleșind-o cu gesturi extravagante și părăsind-o, cum îi stă bine unui bărbat puternic care se respectă, când lucrurile deveniseră prea serioase.

Domeniul din Snagov al omului de afaceri Remus Truică
Domeniul din Snagov al omului de afaceri Remus Truică

Kaas a scris totul într-o carte autobiografică, iar soția înșelată a cerut divorțul. „Eu nu văd decât genele lui lungi, pielea lui mată şi zâmbetul seducător. Face bine dragoste… Odată cu venirea toamnei, iată şi sfârşitul poveştii mele de iubire. Am fost păcălită. Rămâne cu soţia lui. Nu mai scrie. Nu mai sună. Ce idioată am fost”, a scris Patricia Kaas în cartea autobiografică ”Umbra din vocea mea”.

Casa de vacanță din Caraibe a familiei Truică
Casa de vacanță din Caraibe a familiei Truică

Pentru Remus Truică a urmat un proces urât pentru custodia gemenelor cuplului, Natalia și Maria (11 ani), cu acuzații de răpire și de violență domestică. Ba chiar, soţia l-a acuzat că i-a dat boli venerice în urma aventurile repetate.

Și cum un ghinion nu vine niciodată singur, numele lui Truică a început să apară în mai multe dosare penale. Cel mai recent, dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri s-a lăsat cu reținerea omului de afaceri care a făcut primul milion în 2002, după ce a vândut 70% din acţiunile firmei TotalNet către RDS.

Averea sa era însă deja pusă sub sechestru, pentru suma de 35 de milioane de euro, într-un alt dosar în care era cercetat sub control judiciar. Și nu vorbim de o avere oarecare.

Truică deține un domeniu impresionant la Snagov, unde are o vilă uriaşă, cu piscină, teren de fotbal şi teren de tenis, o casă de vacanță în Caraibe, pe insula Saint Martin, un partament la Monte Carlo, iaht și un garaj care ar satisface fanteziile oricărui pasionat de mașini de lux, cu un Ferrari, un Mercedes, un Range Rover sau un Aston Martin.

Vila familiei Truică din Caraibe este un adevărat colţ de rai! Vila este situată chiar pe plajă, are cinci dormitoare, un living imens cu vedere la ocean și o bucătărie complet utilată.


    Casa de vacanță din Caraibe a familiei Truicăfoto: arhivă Click!
Casa de vacanță din Caraibe a familiei Truicăfoto: arhivă Click!

Nu e rău pentru cel care a fost numit de procurori ”creierul” retrocedărilor ilegale investigate de oamenii legii zilele acestea. Începând cu anul 2006, Truică i-ar fi unei persoane interesate că poate să îi recupereze averea revendicată nelegal, pretinzând că are relaţii în lumea politică şi în justiţie la cel mai înalt nivel (consilier al primului ministru, serviciile unei firme de avocatură de top, prin care influenţa poate ajunge chiar la Înalta Curte), cerând în schimb o parte considerabilă din această avere, atât pentru el cât şi pentru membrii grupului, între 50% – 80% din fiecare bun care va fi obţinut.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net