Revedere emoţionantă! După aproape doi ani, Dumitru Gologan şi-a văzut băiatul, închis într-o închisoare din Malaezia. Tatăl românului condamnat la moarte în Malaezia a sosit, ieri, în ţară şi a povestit cum a decurs întâlnirea cu Ionuţ.


Duminică, la ora 13.45, pe Aeroportul Internaţional Otopeni, Dumitru Gologan, tatăl lui Ionuţ, a sosit în România, după ce a mers să-şi vadă fiul după gratii.

Întâlnirea nu a durat decât o oră şi jumătate, iar Ionuţ a plâns când şi-a văzut părintele. “Nu am cum să vă descriu zâmbetul lui Ionuţ când l-a văzut intrând în sală. S-a luminat aşa cum nu cred că l-am văzut vreodată”, a mărturisit Camelia Tudose, consul al României în Malaezia, pentru ziarul Ring.

Bărbatul a vorbit cu fiul lui la telefon şi l-a văzut printr-un geam, la câţiva centimetri distanţă.

Ionuţ se află în închisoare de doi ani

Ionuţ Gologan se află în închisoare de doi ani, fiind condamnat la moarte după ce a fost prins cu droguri asupra sa, pe aeroportul Kuala Lumpur.

Tânărul de 23 de ani ar urma să fie spânzurat în luna august, dar Ministerul Afacerilor Externe şi consulul României în Malaezia încearcă prin orice mijloace să împiedice această condamnare la moarte.

 

 

 
 
Loading...