Rezultatul celui de-al doilea test al pacientului din Gorj infectat cu coronavirus a ieșit negativ! Bărbatul va fi externat

Ultima actualizare:

    Gorjeanul infectat cu coronavirus a fost testat pentru a doua oară, ambele rezultate ieșind negativeFoto: Pixabay
Gorjeanul infectat cu coronavirus a fost testat pentru a doua oară, ambele rezultate ieșind negativeFoto: Pixabay

Primul pacient din România care a fost diagnosticat cu coronavirus a reușit să se vindece. Tânărul de 25 de ani a fost supus unui noi test sâmbătă seara, 29 februarie, după ce primul test efectuat a ieșit negativ.

Rezultatul celui de-al doilea test consecutiv pentru coronavirus făcut pacientului din Gorj internat la Spitalul Matei Balș a ieșit, sâmbătă seara, negativ, după ce un prim test, făcut vineri, dăduse, la fel, un rezultat negativ. Deși testele inițiale au arătat că el era infectat cu coronavirus, tânărul a reușit să se vindece între timp.

Primul pacient din România infectat cu coronavirus s-a vindecat

Se pare că acesta a suferit o formă ușoară a infecției, neprezentând simptome. În aceste condiții, tânărul de 25 de ani va fi externat, cel mai probabil în decursul zilei de luni. El a fost de la început un pacient asimptomatic și nu a fost nevoie să primească tratament, imunizându-se între timp. Totuși, nu se știe momentan dacă bărbatul poate merge acasă, având în vedere că familia lui se află în izolare la domiciliu. 

„Pacientul din Gorj care este internat la Institutul Naţional de Boli Infecţioase "prof. Dr. Matei Balş" a fost retestat pentru noul coronavirus  în cursul acestei zile.

Rezultatul testului este negativ. Urmare a acestui rezultat, pacientul este considerat vindecat şi poate fi externat. Amintim că testarea de astăzi este a doua care are rezultat negativ, primul test care a arătat că bărbatul nu mai este purtător al virusului fiind făcut ieri, 28 februarie”, anunţă Grupul de Comunicare Strategică, potrivit News.ro.

„Astfel, în cazul în care al treilea test va ieși tot negativ, atunci „pacientul este considerat vindecat și va fi externat”, anunță Ministerul Sănătății. „După externare pacientul nu trebuie să mai fie izolat la domiciliu sau în carantină”, mai anunță instituția. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net