Romina Rotariu, fiica lui Iosif Rotariu, condamnată definitiv la închisoare, după ce a agresat un copil de doi ani

Ultima actualizare:

    Romina Rotariu, fiica lui Iosif Rotariu, a fost condamnată definitiv la închisoareFoto: Captură Video
Romina Rotariu, fiica lui Iosif Rotariu, a fost condamnată definitiv la închisoareFoto: Captură Video

Romina Rotariu, fiica fostului fotbalist Iosif Rotariu, a primit condamnare definitivă din partea instanței de judecată, pentru agresiunea asupra unui copil de doi ani din 2018.

Romina Rotariu, în vârstă de 33 de ani, fiica cea mare a fostului fotbalist Iosif Rotariu, a fost condamnată la doi ani și opt luni de închisoare cu suspendare, pentru purtare abuzivă și rele tratamente aplicate unui minor.

Decizia a fost dată sâmbătă, 7 septembrie, de Curtea de Apel Timișoara și este una definitivă, mult mai blândă însă decât pedeapsa stabilită inițial de Judecătoria Timișoara, care o condamnase pe Romina Rotariu la 4 ani și 4 luni de închisoare cu executare, potrivit gsp.ro

În luna iunie a anului 2018, Romina Rotariu a fost surprinsă de camerele de supraveghere ale creșei deținută de familia ei și în care aceasta lucra ca îngrijitoare, lovind și bruscând în mod repetat un copil în vârstă de doi ani. În urma incidentului, copilul s-a ales chiar cu piciorul rupt.

Filmul evenimentelor

Băiețelul și-a rupt piciorul în urma loviturilor, iar părinții, după ce şi-au găsit micuțul plângând și suspinând, l-au dus de urgență la spital, unde a fost internat cu fractură de femur. Apoi, au depus plângere la Poliţie imediat. Acolo au aflat ce s-a petrecut cu adevărat, vizionând filmul înregistrat de camerele de supraveghere.

„În dreptul uşii, l-a luat de sub braţ şi a dat cu el de mai multe ori, de vreo două ori, de un pat. Rama era de fier. După ce a dat de două ori cu el, i-a dat drumul, copilul meu a picat pe jos în faţă, l-a luat de mână şi l-a tras pe podea. Atât am văzut pe filmare. N-am putut să mă mai uit”, povestea Valentin Petcu, tatăl copilaşului, la momentul respectiv. 

Motivarea instanței de judecată 

„Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpata va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Consiliului local al municipiului Timişoara sau în cadrul SC Pieţe SA Timişoara, pe o perioadă de 60 zile. 

Obligă în solidar inculpata şi partea responsabilă civilmente Asociaţia Copiii din Castel să plătească sumele de 7.344,11 lei şi 2.220 lei reprezentând daune materiale şi cheltuieli medicale pricinuite prin săvârşirea infracţiunii, precum şi suma de 20.000 euro sau echivalentul în lei la data plăţii, conform cursului BNR, reprezentând daune morale”. Inițial, familia copilașului lovit a cerut daune morale în valoare de 500.000 de euro. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net