S-a spânzurat după ce a fost amendat cu 2.000 de lei. La spital, medicii au descoperit că are coronavirus

Ultima actualizare:

Gest extrem! Un bărbat de 53 de ani din Vaslui şi-a pus ştreangul de gât fiindcă a luat o amendă de 2.000 de lei. El ieşise din casă fără a avea asupra sa o declaraţie pe proprie răspundere.

Incidentul s-a petrecut în noaptea de 21/22 aprilie în suburbia Gura Bustei din Vaslui, scrie adevarul.ro. Un bărbat anunţa la 112 că şi-a găsit fratele spânzurat după o magazie din curte. A tăiat ştreangul şi până la sosirea echipajului medical a efectuat masaj cardiac. 

La scurt timp, la locuinţa celor doi a ajuns un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Vaslui, format din asistent medical şi ambulanţier, care au început manevrele de resuscitare. După mai bine de 20 de minute de manevre de resuscitare, efectuate la lumina lanternelor poliţiştilor, cadrul medical a reuşit să repornească inima bărbatului. 

Ulterior, a ajuns şi un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă cu medic, care a intubat pacientul şi continuat procedura medicală. Mai bine de o oră şi jumătate au luptat salvatorii pentru a-l stabiliza şi transporta la spital în condiţii de siguranţă pe bărbatul de 53 de ani. 

În timp ce bărbatul era resuscitat, fratele acestuia a povestit echipajelor sosite la faţa locului că acesta suferise un şoc după ce, cu o zi înainte, a primit o amendă de 2.000 de lei, fiind suprins pe drum de un echipaj de poliţie fără a avea asupra sa declaraţie pe proprie raspundere. De condiţie modestă, cei doi fraţi locuiau împreună şi se întreţineau cu dificultate. 

Fratele a povestit că după primirea amenzii, bărbatul ”nu se mai putea linişti”. Înainte de a recurge la gestul extrem, l-a anunţat că iese în curte ”să se mai plimbe, să liniştească, pentru că nu poate adormi”. Văzând că nu mai revine în locuinţă, fratele a ieşit să-l caute. L-a găsit în ştreang, după magazia de lângă locuinţă.

Şoc la spital după efectuarea testului rapid pentru COVID-19

Transportat, intubat, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, pacientului i s-a recoltat probe pentru efectuarea testului rapid pentru COVID-19, ţinând cont de actualul context epidemiologic. Rezultatele au ieşit pozitive, motiv pentru care pacientului i s-a efectuat şi o radiografie. După efectuarea examinării radiologice, având în vedere că s-au evidenţiat leziuni la unul dintre plămâni, s-a luat decizia ca, preventiv, până la sosirea rezultatelor testelor moleculare, bărbatul să fie transferat la Spitalul Municipal de Urgenţă Bârlad-unitate suport pentru pacienţi COVID-19. Cadrele medicale, nu exclud ca leziunile pulmonare evidenţiate să se fi produs pe fondul axfixiei şi a manevrelor efectuate.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui au confirmat că în data de 20 aprilie, bărbatul de 53 de ani a fost sancţionat contravenţional cu 2.000 de lei pentru încălcarea restricţiilor privind circulaţia. „Persoana în cauză a fost depistată de un echipaj de poliţie şi în data de 18 aprilie, în afara perimetrului locuinţei, fără a avea declaraţie pe proprie răspundere, ocazie cu care s-a aplicat un avertisment. În data de 20 aprilie, aceeaşi persoană a fost identificată din nou în afara locuinţei, fără a deţine document care să justifice deplasare, ocazie cu care s-a aplicat sancţiunea contravenţională în cuantum de 2.000 de lei”, a precizat Loredana Stavăr, responsabil mass-media din cadrul IPJ Vaslui.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net