Salariaţii TVR cer sancţionarea celor vinovaţi pentru dezastrul financiar în care se află instituţia

Ultima actualizare:

    Televiziunea română
Televiziunea română

Sindicatul reprezentativ al salariaţilor TVR cere concedierea celor vinovaţi pentru problemele financiare ale instituţiei, deoarece membrii săi nu sunt de acord ca doar angajaţii să suporte consecinţele acestor dificultăţi economice.

Directorul general al TVR, Claudiu Săftoiu, susţine că vinovaţii pentru prejudicierea televiziunii publice vor plăti, dar numai după o analiză corectă a contractelor din ultimii zece ani şi pe baza unor dovezi clare, informează Adevărul."Vor să renunţăm, să diminuăm aceste salarii compensatorii, iar a doua propunere este eşalonarea plăţilor compensatorii în momentul în care se va ajunge la disponibilizările colective. Noi nu am acceptat propunerile administraţie", a declarat Dragoş Bocanaciu, preşedintele Sindicatului pentru Unitatea Salariaţilor TVR.

Principalii responsabili de situaţia financiară grea a televiziunii publice sunt, cred liderii sindicali, foştii preşedinţi numiţi politic."Am cerut actualei administraţii ca, înainte să ne ceară nouă să ne sacrificăm pentru a salva Televiziunea Română şi pentru a redresa financiar corabia, toţi care erau în poziţie de redactori-şefi, şefi de serviciu, directori să fie destituiţi şi daţi afară. S-ar face dreptate, pentru că ei sunt de vină pentru catastrofa financiară cu care se confruntă în momentul de faţă televiziunea", a mai spus Dragoş Bocanaciu, pentru TVR.

Preşedintele TVR, Claudiu Săftoiu, a declarat că se va face, în perioada următoare, o evaluare completă a tuturor contractelor încheiate în ultimii zece ani cu partenerii externi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net