Sancţiuni contravenţionale și alimente confiscate, în urma perchezițiilor din Timișoara și Caraș Severin

Ultima actualizare:

    Percheziţii în Timișoara și Caraș-Severin
Percheziţii în Timișoara și Caraș-Severin

Polițiștii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor Timiș, împreună cu ofițeri SRI, au descins, joi, în zece locaţii din Timişoara şi una din Caraş-Severin.

Poliţiştii au dat 17 amenzi de peste 200.000 de lei şi au confiscat 1.300 de kilograme de carne de pui şi 6.800 de lei şi au suspendat activitatea pe trei luni a opt societăţi în urma celor 11 percheziţii care s-au desfăşurat, joi, în Timiş şi Caraş-Severin, pentru combaterea evaziunii fiscale.

În urma celor 11 percheziţii care au avut loc în judeţele Timiş şi Caraş-Severin, poliţiştii au aplicat 17 sancţiuni contravenţionale în valoare de 210.000 lei, pentru efectuarea de acte de comerţ cu bunuri a căror provenienţă nu a putut fi dovedită, fără a emite bon fiscal sau lipsa autorizaţiei de funcţionare a societăţilor, potrivit unui comunicat de presă de joi seară al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş, notează Mediafax.

Totodată, au fost verificate 27 de societăţi comerciale, fiind suspendată activitatea pe trei luni a opt dintre acestea, pentru efectuarea de operaţiuni economice fără a emite documente fiscale legale.

Au fost confiscate 1.300 de kilograme de carne de pui pentru care nu existau documente de provenienţă şi care era depozitată în condiţii sanitar-veterinare necorespunzătoare, fiind confiscaţi şi 6.800 de lei, proveniţi din vânzări fără emitere de bonuri fiscale.

De asemenea, în urma percheziţiilor, zece persoane au fost conduse la audieri.

Cercetările vor continua în acest caz, sub directa coordonare a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net