A sărit în gol cu patronul lângă el

Ultima actualizare:

    Un tânăr gorjean a murit după ce s-a aruncat de la primul etaj al unui mall din Germania
Un tânăr gorjean a murit după ce s-a aruncat de la primul etaj al unui mall din Germania

Deşi toate păreau să-i meargă din plin, Mădălin suferea enorm. Apropiaţii spun că nu a reuşit să treacă peste durerea provocată de moartea bunicii. Sâmbătă, tânărul de 26 de ani a sărit în gol din mall-ul din Berlin unde lucra.

Mădălin Limbergher făcuse Facultatea de inginerie din cadrul Universităţii Constantin Brâncuşi din Târgu Jiu. A ales însă să plece ”afară” pentru un trai mai bun. Lucra de ceva vreme într-un mall din Berlin, ca vânzător de produse cosmetice. În urmă cu două săptămâni i-a murit bunica. Mădălin s-a întors acasă, la Târgu Cărbuneşti, să o conducă pe ultimul drum. 

Mădălin  Limbergher lucra  în Germania  de puţin timp
Mădălin Limbergher lucra în Germania de puţin timp

”Ţinea foarte mult la bunica lui şi a suferit enorm când a murit. A fost plecat în România, la înmormântare. După ce s-a întors în Germania, lunea trecută, n-a mai fost cel pe care îl ştiam. Era tot timpul trist şi abătut”, a povestit un coleg de muncă al lui Mădălin, tot român, pentru publicaţia ”Gorjeanul”.

Sâmbătă, tânărul nu a mai rezistat. ”Eu am fost primul care a fost anunţat de tot ce s-a întâmplat, pe umerii mei a căzut şi sarcina de a da vestea familiei, din păcate. A fost un moment de rătăcire a lui, bănuiesc. Era la etajul 1, la mall şi patronul s-a dus lângă el. Mădălin plângea. L-a întrebat timp de două minute ce se întâmplă cu el, de ce plânge, dacă are nevoie de ajutor, dacă vrea să meargă acasă, nu a răspuns nimic, iar la final a spus ceva de genul că viaţa nu mai are nici un rost pentru el, s-a întors cu spatele şi s-a aruncat pe geam în gol, chiar de lângă patron”, a povestit colegul victimei.

Prietenii lui Mădălin sunt şocaţi de gestul tânărului şi au postat pe Internet numeroase mesaje de condoleanţe. ”Ai plecat mult prea repede dintre noi. Dumnezeu să te ierte şi să aibă grijă de tine, vărule, acolo sus”, sună unul dintre mesaje. Prietenii tânărului au început deja să strângă bani de la cei care l-au cunoscut pentru a aduce acasă trupul neînsufleţit al acestuia. Autorităţile din Târgu Cărbuneşti vor încerca să contribuie la strângerea banilor necesari repatrierii lui Mădălin. În total, e nevoie de circa 3.000 de euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net