Au fost violențe ca în filme pe holurile penitenciarului de maximă siguranță din Tulcea. Un deținut condamnat pentru fapte cu violență, furt și lipsire de libertate a băgat în spital trei angajați ai penitenciarului, doi gardieni și o asistentă L-au lăsat nervii! Gigi Becali a sărit la bătaie în puşcărie


Deținutul Constantin Perju se afla în penitenciarul Tulcea pentru o condamnare pentru lipsire de libertate după ce își atacase soția, o legase de un pom și o amenințase cu moartea. Potrivit replicaonline.ro, bărbatul este acuzat că a lovit trei persoane dintre angajaţii penitenciarului, printre ele fiind şi o femeie, cadru medical.

 

De ce a atacat deținutul personalul Peniteciarului de Maximă Siguranță Tulcea

 

Totul a început când după ce a făcut scandal toată ziua, din cauza unei stări de agitaţie excesivă, Constantin Perju, a fost dus la psihologul penitenciarului. Deoarece a început să îi adreseze injurii acestuia, unul dintre agenţii supraveghetori s-a interpus între cei doi, alegându-se cu doi pumni în plină figură și fiind doborât la pământ. Deținutul a fost imobilizat de alți agenți veniți în sprijin și condus la cabinetul medical. Pe drum, în timp ce era ținut de mai mulți gardieni, Perju a mai lovit doi salariați ai penitenciarului, care veneau pe scări pentru a da ajutor, respectiv șeful de tură și un asistent medical, aplicându-le acestora câte o lovitură de picior în zona abdomenului, respectiv în zona coapsei drepte. Și aceștia au căzut la pământ în urma loviturilor. Ulterior, fiind audiat în calitate de suspect și apoi în calitate de inculpat, Constantin Perju nu a recunoscut acuzațiile și a declarat că nu își aduce aminte ce s-a întâmplat și nu reține să fi lovit pe cineva în Penitenciarul Tulcea.

 

Deținutul a fost judecat pentru trei fapte de ultraj

 

Pentru scandalul iscat în penitenciar, Constantin Perju a fost condamnat iniţial la 5 ani de închisoare, prin decizia din data de 5 martie 2021 a Tribunalului Tulcea. Deținutul a atacat această sentinţă la Curtea de Apel Constanţa. Magistrații din cadrul Curții de Apel Constanța au pronunțat zilele trecute sentința și au păstrat condamnarea inițială de cinci ani închisoare.”Ca urmare a contopirii celor trei pedepse pentru ultraj, inculpatul va fi condamnat la pedeapsa principală rezultantă de 2 ani și 8 luni închisoare. La aceasta se va adăuga restul de pedeapsă rămas neexecutat, urmând ca inculpatul să fie condamnat la pedeapsa rezultantă finală de 5 ani închisoare. Sentința a fost comunicată pe 23 iulie 2021 și este definitivă”, se arată în minuta ședinței concultată de sursa citată.

 

 

 

 

 

Citiți și

 

 


Borcea duce o viață de lux după gratii! Și-a făcut o „echipă” de deținuți care îi cântă în strună

 

L-au lăsat nervii! Gigi Becali a sărit la bătaie în puşcărie

 
 
Loading...