Scandal monstru la un centru de carantină din Prahova. Oamenii vor să evadeze, aruncă cu droguri pe geam şi ameninţă cu cuţitul

Ultima actualizare:

    Centrul de Carantina din Pşloieşti  FOTO ziarulincomod.ro
Centrul de Carantina din Pşloieşti FOTO ziarulincomod.ro

Scandal monstru la un centru de carantină improvizat într-un hotel situat la intrare în Ploieşti, în cartierul Albert. Cei aflați în izolare suportă cu greu distanțarea socială și fac orice pentru a atrage atenția. Unii vor să evadeze și aruncă cu droguri pe geam

Centrul de carantină de la Ploiești a devenit scena unor scandaluri zilnice. Cei aflați în izolare acolo sunt nemulțumiți de diversitatea hranei dar și de faptul că trebuie să stea închiși în camere, potrivit adevarul.ro.

Scandal la un centru de carantină din Prahova

Duminică seara, un bărbat care a aruncat cu droguri și bani pe geam, a început să își amenințe colegul de cameră cu un cuțit, nemulțumit că nu poate ieși afară. El a fost amendat deja de patru ori pentru nerespectarea măsurilor de carantinare.

Potrivit poliției, pe 16 martie, din camera unde locuieşte bărbatul împreună cu o altă persoană au fost aruncate un pachet de ţigări cu sume de bani (valută şi lei), în care s-a mai găsit şi “o substanţă vegetală ce părea a fi canabis şi o pungă de chipsuri în care erau foiţe de hârtie pentru confecţionat ţigări (joint-uri)”.

În cazul incidentului din 16 martie, BCCO Ploieşti a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de deţinerea de droguri de risc pentru consum propriu, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 4 alin 1 din Legea 143/2000 privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri, dosar care a fost înaintat DIICOT Ploieşti spre competenta soluţionare. ”Precizam faptul ca persoana în cauza este în carantină din data de 14.03.2020 fiind sosit din Italia”, a transmis potrivit IJJ Prahova.

În dosar vor fi audiate şi rudele care au venit s-i aducă de mâncare pentru a se stabili destinaţia banilor aruncaţi“, se arată într-un comunicat al IJJ Prahova.

În cursul zilie de duminică, 22 martie, bărbatul a recidivat. De data aceasta s-a certat cu jandarmii care păzesc hotelul. La un moment dat, la fereastra uneia dintre camera a apărut un bărbat care pare că ţine la gâtul unui alt individ o armă albă. Potrivit unor surse, individul este acelaşi care a aruncat cu droguri şi bani zilele trecute.

Autortiățile spun că centrul de carantină din Ploiești este, zilnic, scena unor astfel de scandaluri. De altfel, cei aflați aici nu sunt singurii care încalcă regulile. Cei care vin din zonele afectate de coronavirus speră că în România pot fugi de rigorile carantinei sau izolării și încearcă să evadeze. Toți sunt prinși și amendați.

Citește și: 

O femeie din București aflată în izolare a fugit pe geam la 3 dimineața! Decizia autorităților

Disperarea primarilor italieni față de cei care încalcă și acum carantina: «La ce dracu' vă trebuie frizer? Sicriul o să fie închis!»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net