Scandal în școlile din Vrancea! Profesorii vin la București

Ultima actualizare:

    Lucrările candidaților n-au fost corectate
Lucrările candidaților n-au fost corectate

Concursul de ocupare a funcțiilor de directori, organizat de Ministerul Educației se desfășoară cu dificultăți în anumite zone. De pildă, în județul Vrancea lucrările candidaților nu au putut fi corectate. Dascălii sunt revoltați și vor să ceară explicații celor de la Ministerul Educației.

Aproximativ 30 de candidați, care au participat la concursul pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct în județul Vrancea, vor veni joi, la ora 8.00, în audiență la Ministerul Educației. Aceștia au participat la concurs însă, din cauză că autoritățile locale nu și-au desemnat reprezentanți în comisiile de examinare, lucrările lor nu au putut fi corectate. „Cadrele didactice, membre ale Sindicatului Învățământ Preuniversitar FEN Vrancea, organizație afiliată la Federația Sindicatelor din Educație „SPIRU HARET“, solicită reprezentanților MENCS toate măsurile necesare pentru a asigura derularea/finalizarea concursului pentru ocuparea funcţiilor de director şi director adjunct din unităţile de învăţământ preuniversitar din județul Vrancea”, a transmis federația într-un comunicat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net