Noutăți în cazul crimelor de la Caracal! Apărătorii familiei Melencu au cerut Tribunalului Olt să împiedice valorificarea a două autovehicule care îi aparţin lui Gheorghe Dincă, mecanicul acuzat de uciderea Luizei Melencu (18 ani, răpită pe 14 aprile 2019) şi a Alexandrei Măceşanu (15 ani, sechestrată pe 24 iulie 2019). Bunica Luizei l-a blestemat pe monstrul din Caracal.


Un autoturism şi o autoutilitară care îi aparţin lui Gheorghe Dincă, bărbatul de 67 ani din Caracal acuzat de procurorii DIICOT că le-a sechestrat, le-a violat şi le-a ucis pe elevele Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu, au fost scoase la licitaţie de Autoritatea Naţională de Administrare a Bunurilor Imobilizate (ANABI). Motivul  este faptul că trebuie recuperate cheltuielile judiciare generate de procesul în care mecanicul a fost trimis în judecată.

Mașina groazei

renault.jpg

Masina lui Gheorghe Dinca
Automobilul Renault Megane cu care individul le-a răpit pe cele două puștoaice

Autoturismul este chiar maşina Renault Megane folosită de Dincă pentru operaţiunile de taxi ilegal. Cu această maşină, care are numărul OT 48 WYW, individul le-a răpit pe Luiza Melencu şi pe Alexandra Măceşanu, ducându-le în locuinţa sa de pe strada Craiovei 169 din Cracal, unde le-a supus unor chinuri îngrozitoare, după care le-a omorât şi le-a incendiat cadavrele, conform procurorilor DIICOT.

Vehiculele sunt nefuncționale

Apărătorii familiei Melencu solicită Tribunalului Olt să fie oprită procedura de valorificare a celor două autovehicule, întrucât acestea ar constitui probe în dosarul trimis în judecată la începutul lui 2020. Autoturismul are un preţ de pornire de 1.033 de lei, iar autoutilitara - de 5.067 lei. Ambele mașini sunt nefuncționale, fiindcă au interiorul deteriorat, și sunt depozitate în localitatea Drăgăneşti (Olt).

"Unde mi-ai dus copilul?"

bunicii_luizei.jpg

Bunicii Luizei Melencu
Luiza Melencu, alături de bunicii ei dragi

Membrii familiei Melencu, care au cerut Tribunalului Olt să stopeze licitaţia, se află deja în faţa instanţei. Bunica Luizei a reacţionat din nou dur la vederea autospecialei cu care a fost adus Gheorghe Dincă pentru a fi audiat. „Scârba dracu’! Să putrezeşti în închisoare! Unde mi-ai dus copilul pe care l-am crescut 18 ani?“, a răbufnit femeia. „Dosarul a fost făcut de la început cu picioarele. Nu s-a dorit a se şti şi nu se vrea. Eu fac tot ce îmi stă în putinţă, alături de apărătorul meu, să iasă adevărul la iveală“, a declarat ieri Monica Melencu, mama Luizei. Familia consideră de neacceptat ca o probă importantă în acest dosar să fie astfel înlăturată.


 

 
 
Loading...