Zeci de mii de români au ieșit din nou în stradă, în seara zilei de duminică, 27 noiembrie. Oamenii au scandat iar împotriva guvernării PSD și, după cum era de așteptat, social-democrații nu au văzut deloc cu ochi buni manifestațiile care au avut loc în Capitală și în mai multe orașe din țară.


Marian Neacșu, secretarul general al PSD, a afirmat pentru jurnaliști că el nu crede în nouțiunea de protest spontan, mai ales unul de asemenea proporții și consideră că organizatorii ar trebui să-și asume acest protest:

„Ce mi se pare nefiresc, că protestele nu sunt asumate și în mod oficial”, a declarat Marian Neacșu, potrivit Digi24, iar când a fost întrebat de un reporter de către cine ar trebui să fie asumate, secretarul general al PSD a răspuns:

„ De către cei care le organizează. Câtă vreme o manifestație de dimensiunea asta, dacă nu e asumată de oameni și ea totuși are loc, ce să înțeleg? Nu că există cineva în spatele lor, în culise? Într-o democrație, noțiunea de miting spontan este destul de discutabilă.”

 
 
Loading...