Şeful de tren: Eleva dispărută a fost la gara din Suceava cu un călugăr, dar a urcat singură în tren

Ultima actualizare:

    Iulia Ionescu (Foto: arhiva personală)
Iulia Ionescu (Foto: arhiva personală)

Iulia Ionescu, fata de 15 ani, dispărută miercuri din Capitală, a fost însoţită în gara din Suceava de un bărbat în straie monahale, care i-a cumpărat biletul de tren pentru Bucureşti, fata urcând singură în tren, după ce şi-a dat jos hainele călugăreşti, în prezent fiind în audieri la Focşani.

Cornel Grigoriciuc, şeful trenului internaţional Moscova - Bucureşti, a declarat că adolescenta, îmbrăcată în straie călugăreşti, a fost însoţită în gară de un bărbat şi el îmbrăcat în haine monahale. Potrivit sursei citate, fata s-a dezbrăcat de aceste straie înainte să urce singură în tren, rămânând în haine civile - pantaloni şi o jachetă neagră, ea urcând apoi singură în tren, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Şeful de tren a spus că, în momentul în care a ajuns la fată cu controlul biletelor, a stat de vorbă cu ea după ce a recunoscut-o că ar fi adolescenta dispărută, moment în care fata a devenit agitată şi şi-a sunat mama, spunându-i că se întoarce acasă, la Bucureşti.

Fata avea bilet pe ruta Suceava - Bucureşti, care i-a fost cumpărat de către călugăr la casa de bilete din gara Suceava, a declarat Florin Catană, şeful Poliţiei TF Suceava.

"S-a eliberat un bilet la ghişeu pentru un bărbat în haine monahale. Nu s-a prezentat nicio fată la ghişeu", a spus Catană.

Şeful de tren a anunţat Poliţia la 112, însă adolescenta a fost preluată imediat de o patrulă a Poliţiei Transporturi, aflată în trenul respectiv.

Fata a fost recunoscută de un angajat CFR în jurul orei 17.15, într-un tren internaţional care venea de la Moscova şi mergea spre Sofia, a declarat pentru MEDIAFAX Alina Predescu, purtător de cuvânt la CFR Călători.

Potrivit sursei citate, fata a urcat în tren la Suceava şi călătorea cu bilet. Şeful de tren a anunţat Poliţia, iar poliţiştii au urcat în tren la Bacău şi au coborât cu adolescenta la Focşani.

Eleva dispărută din Bucureşti a fost găsită într-un tren. Primele declaraţii oficiale

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net