În sfârşit! Ministerul Transporturilor va schimba semnalizarea în locul în care au murit patru fraţi

Ultima actualizare:

    Accidentul de săptămâna trecută a îndoliat Bistriţa
Accidentul de săptămâna trecută a îndoliat Bistriţa

Ultima dramă petrecută la trecerea la nivel cu calea ferată din cartierul Viişoara (Bistriţa) a determinat Ministerul Transporturilor să ia măsuri. Primarul Ovidiu Creţu a apelat la Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, ca să aloce fonduri pentru schimbarea semnalizării în locul unde săptămâna trecută au murit patru fraţi. Până în prezent, CFR refuzase să monteze în zonă o barieră sau semnale luminoase.

Gata, lucrurile se schimbă! Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, va aloca săptămâna aceasta fondurile necesare schimbării semnalizării trecerii la nivel cu calea ferată din cartierul Viişoara, acolo unde, săptămâna trecută, au murit patru fraţi şi verişorul lor, după ce autoturismul în care se aflau a fost lovit de tren.   Şoferiţa de 19 ani, surioara sa de 14 ani şi verişorul de 19 ani au murit pe loc. Ulterior, la spital s-au stins şi fratele de 20 de ani şi surioara de 12 ani. Martorii spun că un şofer care circula în faţa tinerei de 19 ani s-a asigurat şi a traversat calea ferată, iar conducătoarea auto s-a bazat pe asigurarea celuilalt şofer, astfel că nu a mai oprit. Autoturismul în care se aflau cei cinci tineri cu vârste cuprinse între 12 şi 20 de ani a fost târât mai bine de 200 de metri de către tren. 

Accidente cu repetiţie

În ultimii doi ani, nouă oameni au sfârşit acolo, implicaţi în două accidente trase parcă la indigo. Încă de la finalul anului 2016, Primăria Bistriţa, sesizată atât de populaţia din zonă, cât şi de poliţie, a făcut apel la CFR să schimbe semnalizarea, însă fără nici un rezultat.În afară de trecerea la nivel cu calea ferată de la Viişoara, va mai beneficia de o schimbare a semnalizării şi cea de pe strada Lucian Blaga din Bistriţa.

Citeşte articolul complet pe adevarul.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net