Şi-a prins iubita cu amantul şi i-a măcelărit cu toporul

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Furia şi gelozia i-au luat minţile unui bărbat din Bistriţa. Şi-a prins iubita în pat cu altcineva şi le-a dat o pedeapsă fatală. Lui i-a înfipt toporul în inimă şi l-a ucis pe loc. Pe ea a rănit-o, dar nu s-a lăsat până când nu a văzut-o moartă. A alergat-o prin vecini şi a măcelărit-o în casa acestora.

Nelu Ionel Bruma (36 de ani) şi Andrada (28 de ani) aveau o relaţie de trei ani şi locuiau în casa tinerei, din Sânmihaiu de Câmpie. În urmă cu un an şi 9 luni, tânăra a născut un băieţel pe care cei doi îl iubeau la nebunie. Cu toate astea, localnicii povestesc că tânăra obişnuia să-l înşele pe bărbat.

Andrada a lăsat în urmă un copilaş de numai un an şi nouă luni, care varămâne probabil în grija bunicilor

simeon stalpnicul png

El lucra în construcţii, în oraşul Gherla, din Cluj, şi avea perioade lungi în care lipsea de acasă. Sătul de infidelităţile femeii, Nelu a părăsit-o în urmă cu două săptămâni. Sâmbătă, însă, el s-a întors acasă şi a găsit-o pe Andrada în pat cu un alt bărbat. Dormeau. Orbit de furie, el a luat un topor şi a început să lovească în stânga şi-n dreapta. I l-a înfipt de câteva ori, în inimă, tânărului de 27 de ani care dormea în patul său şi l-a lăsat într-o baltă de sânge. Între timp, Andrada a ieşit din casă strigând disperată după ajutor şi bătând la uşile vecinilor. Avea o rană de topor în spate. S-a refugiat, până la urmă, în casa unor vecini, care au şi alertat poliţia. Însă criminalul nu s-a lăsat!

A vrut ca Andrada să plătească cu viaţa pentru că l-a înşelat şi a intrat cu forţa în casa oamenilor, ameninţându-i cu un topor şi un cuţit. Deşi vecinii au încercat să o ascundă de furia ucigaşului, s-au temut pentru viaţa lor şi au fugit din casă, lăsându-l pe bărbat singur cu femeia. Nelu a măcelărit-o pe tânără şi, când a văzut că nu mai respiră, s-a urcat pe un scuter şi a fugit. Micuţul de nici doi ani al acestora a scăpat de furia tatălui. El era în grija bunicii când acesta a comis odioasele crime.

Vrea să ucidă şi alţi foşti amanţi ai Andradei?

Rudele amantului ucis spun că acesta avea o aventură cu Andrada de ceva vreme, dar că ei au insistat ca relaţia să se termine, temându-se de reacţiile lui Nelu Bruma. Mai mult, se pare că acesta nu era singurul bărbat cu care victima îl înşela pe tatăl copilului său. De altfel, sâmbătă, după ce a comis crimele, Nelu l-a sunat pe un alt localnic din Sânmihaiu de Câmpie şi l-a ameninţat că-l va ucide şi pe el, pentru că ar fi avut o aventură cu Andrada.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net