Poliţiştii din Sibiu au fost sesizaţi, joi dimineaţă, că un bărbat este înjunghiat într-o parcare din municipiu, cercetările stabilind că victima a avut un conflict cu un tânăr de 26 de ani. Presupusul agresor este în custodia poliţiştilor, iar cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.


În urma cercetărilor de la faţa locului, s-a stabilit că, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi, între doi tineri ar fi izbucnit un scandal în urma căruia unul l-ar fi înjunghiat pe celălalt în zona pieptului. Victima a decedat în urma loviturii puternice suferite. 

”La data de 10 septembrie a.c., în jurul orei 02,55, prin apel 112, un bărbat a sesizat I.P.J. Sibiu cu privire la faptul că, într-o parcare de pe strada Daliei din municipiul Sibiu, se află o persoană de sex masculin înjunghiată, posibil decedată. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi Serviciului Criminalistic Sibiu, însoţiţi de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu”, a transmis, joi, IPJ Sibiu.

”Presupusul agresor se află în custodia poliţiştilor. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu”, a transmis IPJ Sibiu. Victima avea 28 de ani, iar aresorul acesteia este un tânăr de 26 de ani pe numele căruia va fi deschis un dosar penal. 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: