Sică Dumitrescu, condamnat pentru trafic de droguri. Ce pedeapsă a primit fiul lui Ilie Dumitrescu

Ultima actualizare:

    Sică este fiul cel mijlociu al lui Ilie Dumitrescufoto: Facebook
Sică este fiul cel mijlociu al lui Ilie Dumitrescufoto: Facebook

Probleme mari cu legea pentru Sică Dumitrescu (27 de ani)! Fiul fostului atacant al naționalei de fotbal Ilie Dumitrescu a fost condamnat la doi ani și patru luni de închisoare, pentru trafic de droguri. Judecătorii au decis să îi suspende executarea pedepsei, sub o atentă supraveghere de doi ani. Fiul lui Ilie Dumitrescu este obligat să execute 60 de zile de muncă în folosul comunității.

Sică Dumitrescu a recunoscut la proces toate acuzațiile ce i s-au adus. Potrivit România TV, acesta fost prins vânzând cocaină, pe 18 februarie, unei polițiste sub acoperire, chiar lângă localul deținut de familia sa în Centrul Vechi. Sică a căzut, pur și simplu, în plasa unei polițiste sub acoperire, de care se îndrăgostise pe Facebook. Acesta i-a vândut tinerei trei doze de cocaină, în total trei grame.

Operațiunea, derulată sub supravegherea procurorilor DIICOT, a fost filmată în cel mai mic detaliu. Procurorii DIICOT susțin că Dumitrescu avea și un complice, un tânăr caporal dintr-o unitate a Ministerului Apărării Naționale, care îl aștepta în mașină. În urma tranzacției, stabilită la telefon și monitorizată atent de agenții antidrog, Sică Dumitrescu a încasat 1350 de lei. De altfel, banii încasați în timpul tranzacției monitorizate de procurorii DIICOT au fost confiscați.

I-ar fi plasat droguri chiar și fratelui său, Toto

Sică Dumitrescu ar fi început să vândă stupefiante în urmă cu aproximativ trei ani. Inițial, tânărul de 27 de ani ar fi fost un simplu consumator, după care a început să și vândă droguri, susțin surse apropiate anchetei. Sică Dumitrescu și-ar fi comercializat marfa, inițial, în cluburi, după care ar fi început să o vândă chiar în barul tatălui său din Centrul Vechi. I-ar fi plasat droguri chiar și fratelui său vitreg, Toto Dumitrescu. Afacerea mergea foarte bine înainte de pandemie, când tânărul câștiga și 3000 de euro pe lună. Fiul fostului marelui fotbalist Ilie Dumitrescu ar fi avut aproximativ 12 clienți care cumpărau de la el stupefiante în mod regulat pe care îi fura la cântar, iar marfa era amestecată cu Paracetamol pisat, pentru a obține o cantitate mai mare.


    Sică, fiul lui Ilie Dumitrescu
Sică, fiul lui Ilie Dumitrescu

Ilie Dumitrescu are 4 copii

Sică Dumitrescu, în vârstă de 27 de ani, a fost atacant la echipa de juniori Viitorul Constanța și s-a pregătit cu echipa Dinamo 2. Acesta s-a retras din fotbal acum ceva timp și este fiul mijlociu al internaționalului Ilie Dumitrescu. În urmă cu aproxomativ 10 ani, acesta a mai fost implicat într-un scandal amoros de proporții, atunci când a fost prins de paparazzi acasă la Carmen Pleșea. Ilie Dumitrescu (52 de ani) e tatăl a patru copii. Dani şi Sică sunt din căsnicia cu prima nevastă, Nela, de care a divorţat în 1993. Cu Letiţia Badea, cea de-a doua nevastă, cu care fostul membru al "Generaţiei de Aur" a trăit din 1994 până în 2007, are alţi doi copii, Toto şi Mayra Daria.

Citește și:

Sică, fiul lui Ilie Dumitrescu, trimis în judecată pentru trafic de droguri. Vinde cocaină lângă localul familiei

Fiul lui Ilie Dumitrescu, prins drogat la volan? Toto, depistat în timpul unei acțiuni a polițiștilor rutieri

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net