Singurul elev din Bucureşti care a luat 10 la Bac pleacă la studii în Anglia

Ultima actualizare:

Absolventă a Liceului "Sfântul Sava" din Bucureşti, Alina a declarat, pentru rtv.net, că succesul ei constă în faptul că "s-a pregătit constant", nu numai în cei patru ani de liceu.

Şi, deşi în ochii unora ar putea părea o tocilară, Alina spune că întotdeauana şi-a făcut timp şi pentru relaxare. "În cluburi nu merg, dar am ieşit cu prietenii la un film sau la o terasă", a adăugat tânăra.

Din toamnă, Alina va merge la University College London, unde va studia chimia. Pentru a fi admisă, ea trebuia să obţină la examenul de Bacalaureat cel puţin nota 9 la probele de Matematică şi Chimie organică.

Pe lângă cele două discipline, Alina a mai susţinut examen la Limba română, Limba engleză fiind echivalată în urma unor cursuri intensive. "Am făcut, la un moment dat, şi meditaţii ce au constat într-un fel de lămuriri la întrebări pe care le aveam înainte de examen", a mai povestit, pentru rtv.net, Alina.

După finalizarea studiilor universitare, Alina îşi propune să se întoarcă în ţară. "Mă voi întoarce pentru a schimba ceva în domeniul în care vreau să intru", a mai spus ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
image
actualitate.net
image
actualitate.net