Sinucigaş salvat de câine

Ultima actualizare:

    FOTO: Shutterstock
FOTO: Shutterstock

A încercat de câteva ori să se sinucidă, dar de fiecare dată a fost salvat de trecători. Hotărât să-şi ia viaţa, bărbatul de 63 de ani a mai avut, sâmbătă, o tentativă. S-a aruncat în râul Mureş, însă de data asta a fost salvat de un câine.

Zicala ”Câinele este cel mai bun prieten al omului” a fost demonstrată încă o dată. Un patruped a salvat viaţa unei persoane care se afla la un pas de înec. S-a întâmplat, sâmbătă, în parcul Europa, din Arad, unde proprietarul unui câine din rasa Beagle şi-a scos animalul la plimbare. La un moment dat, câinele a început să devină agitat. Lătra, fugea spre malul Mureşului, apoi către stăpân, apoi din nou spre râu. Curios, poprietarul s-a dus să vadă ce îl agită pe animal. A rămas şocat când a văzut că un bărbat era în apa adâncă până la gât şi nu se mai putea mişca din cauza temperaturii foarte scăzute a apei. A chemat ajutoare, iar în scurt timp un echipaj SMURD şi mai mulţi jandarmi au venit la faţa locului şi l-au scos din apă pe bărbat.

Încercase de mai multe ori să-şi ia viaţa

Omul de 63 de ani abia se mai putea mişca. El a primit îngrijiri medicale şi este în afara pericolului. Familia bărbatului, alertată de cele întâmplate, spune însă că nu este pentru prima dată când acesta încearcă să-şi ia viaţa. A aflat că este grav bolnav şi nu mai vrea să trăiască. Până acum a avut mai multe tentative de sinucidere, dar de fiecare dată a fost salvat de alţi oameni, scrie aradon.ro. Rudele spun că este o minune că şi de data asta a scăpat cu viaţă, mai ales că cel care l-a salvat este un câine. ”Dacă mai stătea în apă câteva minute, ar fi murit. Intra în hipotermie şi nu mai putea fi salvat”, au spus salvatorii. 

Salvatorii l-au scos  din apă pe bărbat,  care a avut nevoie de  îngrijiri medicale
Salvatorii l-au scos din apă pe bărbat, care a avut nevoie de îngrijiri medicale

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net