Situație dramatică în județul Olt. Un bebeluș bolnav este blocat în nămeți

Ultima actualizare:

    FOTO< INQUAM
FOTO< INQUAM

Se luptă că nămeții ca să salveze un bebeluș bolnav, blocat în nămeți. Echipaje ISU se luptă cu urgia pentru a ajuta Salvarea în care se află copilul în vârstă de un an.

O autospecială pentru Transport Personal și Victime Multiple (ATPVM) și autofreza multifuncțională ISU acționează în sprijinul unui echipaj SAJ care nu mai poate înainta spre un copil, cu afecțiuni medicale, aflat în comuna Topana, informează Ministerul de Interne.

Un copil în vârstă de un an era transportat cu Salvarea la spital, dar vehiculul s-a blocat în nămeți.

Echipajul ISU a solicitat sprijin și din partea altor stații de salvare din zonă, de unde o să fie preluat micuțul. Copilul va fi transportat la spitalul din Slatina.

Iată situaţia intervenţiilor din această dimineață

  • În județul Mureș, pe DJ 153, forțele MAI au intervenit în sprijinul a șase adulți și 31 de copii aflați într-un autocar, ce a derapat pe DJ 153, lângă localitatea Reghin. Copiii au fost transportați în siguranță în școala din localitate, până vor fi preluați de un alt autocar.
  • În cursul nopții, efectivele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Mehedinți, împreună cu autoritățile locale au intervenit pentru deblocarea a șase persoane care au rămas blocate cu autorismele în pădure, pe raza localității Valea Izvorului, din cauza zăpezii. Persoanele au fost deblocate și transportate în Drobeta Turnu Severin în siguranță.
  • În județul Buzău, în localitatea Cotorca, un microbuz cu 10 persoane a derapat pe DJ 102H, în sprijin intervenind autoritățile locale.
  • În județul Prahova, s-a produs o tamponare în lanț în care au fost implicate 8 autovehicule printre care o autospecială SMURD. În aceeași zonă s-au ciocnit și două autotrenuri, traficul rutier fiind blocat din această cauză. Accidentele nu s-au soldat cu victime.
  • În județul Ilfov, localitatea Bragadiru, o ambulanță a rămas blocată în zăpadă fiind trimisă în sprijin pentru deblocare o volă, iar pentru preluarea pacientului a fost trimis un alt echipaj de la Măgurele.
  • În județul Argeș, circulația rutieră pe DN73, localitatea Dragoslavele, a fost întreruptă pe ambele sensuri după ce un brad a căzut pe carosabil. De asemenea, pe DN7, între între Pitești și Râmnicu Vâlcea traficul este restricționat pentru autovehiculele cu masă maximă admisă mai mare de 7,5 tone pentru a permite intervenția utilajelor de deszăpezire.
  • În județul Dolj, pe DN55, între localitățile Rojiște și Bratovoești, o ambulanță aflată în misiune pentru a prelua un pacient de 55 ani cu edem pulmonar, a derapat din cauza zăpezii, ieșind în afara părții carosabile. S-a intervenit cu utilajele de deszăpezire pentru deblocarea autospecialei care apoi și a continuat drumul cu pacientul către spital.
  • Tot în județul Dolj, pe DJ 561A, în localitatea Moțăței o ambulanță de la serviciul județean aflată în misiune pentru preluarea unui pacient dializat, a rămas blocată din cauza zăpezii, fiind nevoie de intervenția echipajelor de deszăpezire de la drumurile județene și de la serviciul volantar pentru situații de urgență SVSU Moțăței.
  • De asemenea, pe DJ 516B între localitățile Segarcea și Valea Stanciului, o ambulanță a fost scoasă din nămeți cu un antemergător pentru preluarea unui pacient de 56 ani cu dureri la membrul inferior, din localitatea Valea Stanciului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net