Şocant! Elevă desfigurată de propriul învăţător

Ultima actualizare:

Învăţătorul, Marin Dumitru, de la Şcoala cu clasele I-VIII din comuna Călineşti, este acuzat că a bătut o elevă de 8 ani până i-a scos un dinte. Totul s-a petrecut în timpul orelor de curs. Motivul dezlănţuirii profesorului nu este cunoscut deocamdată, dar a fost formată o comisie care să ancheteze acest caz.

Părinţii copilei nu vor să lase lucrurile aşa şi au depus mai multe plângeri pe numele învăţătorului, atât la şcoala din localitate, cât şi la Inspectoratul Şcolar, Poliţie şi Prefectură.

Cazul a ajuns la urechile inspectorului şcolar general Teleorman, Constantin Amarie, care condamnă cele petrecute.

„Cum poţi să baţi un copil încât să-şi piardă un dinte? E chiar de neînţeles pentru mine aşa ceva. Dacă fetiţa şi-a pierdut un dinte e clar că bătaia a fost de o duritate deosebită. Din păcate, potrivit legislaţiei, Inspectoratul Şcolar nu poate să intervină în cercetare. Totul cade în sarcina Comisiei de disciplină şi Consiliului de administrare al şcolii, în virtutea principiului descentralizării.Din punctul meu de vedere asemenea fapte ar trebui pedepsite cu înlăturarea din sistemul de învăţământ. Nu este de conceput ca un învăţător să bată un copil”, a declarat Constantin Amarie, inspector general şcolar Teleorman.

Potrivit Inspectorului general, Constantin Amarie, acesta nu a mai avut până acum reclamaţii de acest gen.

Acest caz vine la mai puţin de o lună după ce un alt elev de 15 ani a fost bătut cu pumnii şi picioarele, în timpul unei pauze, de către profesorul de matematică de la şcoala la care învaţă.

Mai mult decât atât, câteva ore mai târziu, elevul a fost din nou bătut, aruncat din microbuzul şcolar şi abandonat pe câmp, în frig şi zăpadă, de către acelaşi profesor. Din păcate, Comisia de disciplină a şcolii care a anchetat acel caz a dat câştig de cauză profesorului.

Astfel că profesorul de matematică a fost declarat nevinovat de respectiva comisie, iar acum predă nestingherit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
cladiri  jpg
limitator viteza jpg
bloc pexels jpg
test bețe de chibrit jpeg
stema Romaniei  jpeg
index logo webp
vitamine esentiale pentru mamele care alapteaza jpg
rosii  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net