SOCANT! Împuşcat cu o armă de vânătoare după o ceartă în trafic

Ultima actualizare:

    În această maşină  au fost găsiţi cei  doi suspecţi (Capturi b1 tv)
În această maşină au fost găsiţi cei doi suspecţi (Capturi b1 tv)

Traficul din Bucureşti e o adevărată junglă, iar unii şoferi, animale! Ieri după-masă, un bărbat a fost împuşcat în piept cu o armă de vânătoare în urma unei şicane în trafic. Totul s-a întâmplat pe şoseaua de centură a Capitalei, în localitatea Popeşti Leordeni, când doi şoferi s-au luat la ceartă.

Enervat la culme, unul dintre ei a scos arma şi l-a împuşcat în piept pe celălalt. Un martor aflat în zonă a pus mâna pe telefon şi a sunat imediat la 112, alertând poliţia despre conflictul cu împuşcături. La faţa locului, au ajuns, în scurt timp, poliţiştii de la Secţia 26, dar şi un echipaj de la Salvare. Rănitul a fost transportat de urgenţă la Spitalul Bagdasar-Arseni.

Medicii de aici au spus că bărbatul are o împuşcătură în torace, iar starea lui este destul de gravă. Pe de altă parte, poliţiştii au prins doi suspecţi, care se aflau într-un BMW cu geamurile sparte. Aceştia au fost duşi la secţie, unde au declarat că nu au nici o legătură cu incidentul. Potrivit unor surse din Poliţie, cei doi suspecţi sunt bodyguarzi la o sală de sport.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net